Home Page / Find Your Therapist / Merja Samaletdin

Merja Samaletdin

Psychotherapist, Master of Political Sciences, Family therapy
Espoo, tapiola
Espoo, tapiola
Finnish
Customer Groups
Families Couples Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Hei, Olen koulutukseltani psykoterapeutti. Työkokemusta minulla on useammasta sosiaalialan tehtävästä. Pisimmät jaksot, joissa olen työskennellyt ovat lastensuojelu ja perheneuvola, lisäksi olen työskennellyt psykiatriassa. Monenlaisissa elämissä olen voinut olla rinnalla kulkijana ja tukena.
Psychotherapeutic Orientation
  • Family therapy
  • Couple therapy
About me as a therapist

Vahvuutenani näkisin myötätuntoisuuden, rauhallisella mutta myös aktiivisella työotteella pyrin lähestymään asiakasta antaen tilaa asiakkaalle. Tapaamisella pyrin tuomaan näköalaa tulevaisuuteen, voimaantumista ja ehkä positiivista näköalaa elämään. Pari- ja perhetapaamisilla tavoitteenani on kaikkien asiakkaiden kuulluksi tuleminen. Arvostan aina asiakasta ja hänen mielipiteitään ja ajatuksiaan.

Huom! Yhteydenotot ohjautuvat Verve Terapian asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Yksilö- perhe-ja pariterapia tapaamisissa pyrin yhdessä asiakkaan kanssa kartoittamaan tilannetta, ongelmaa keskustelun avulla. Tärkeää on, jokainen tulisi kuulluksi tapaamisella. Kartoituksen jälkeen mietimme , mitä kukin olisi valmis tekemään, jotta tilanne muuttuisi. Jos tapaamisia on useampia, voimme miettiä mitä asiat ovat muuttuneet tai jos muutosta ei ole tapahtunut, niin miksi. Toisaalta, jos tapaamisia on jakso, niin silloin voisimme mennä enemmän sukukupuun, verkostokartan tai keskustelun kautta enemmän taustoihin ja syihin.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Personal growth and development Challenging life situation Processing my past Panic attacks Changing lifestyle Feeling bad Challenges in parenting Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Olen käynyt kriisi-ja traumakoulutuksen

Client group

Työskentelen aikuisten ja 16-vuotiaiden nuorten kanssa. Perheitä tapaan myös. Kiinnostuksenani on erityiset elämän kriisit ja jaksaminen.

First session price

85.00

Regular session price

85.00

Pricing details