Home Page / Find Your Therapist / Mauri Kukkonen

Mauri Kukkonen

Psychotherapist, Nurse, Solution-oriented
Helsinki, Kamppi
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Olen psykiatrinen sairaanhoitaja, ratkaisukeskeinen psykoterapeutti ja perheterapeutti. Lisäksi olen kouluttautunut EMDR-terapeutiksi. Minulla on pitkä työkokemus psykiatrisesta hoito- ja terapiatyöstä aikuisten, nuorten sekä perheiden parissa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
  • Family therapy
Additional Training

Dialectical behavior therapy (DBT) Crisis and traumas EMDR

About me as a therapist

Pitkän työkokemuksen, koulutuksien ja asiakkaiden elämäntarinoiden myötä työskentelytapani on ratkaisukeskeinen ja yksilöllinen. Tärkeintä on asiakkaan ja terapeutin välinen vuorovaikutussuhde. Terapeuttina olen asiakasta arvostava, kuunteleva ja samaan aikaan aktiivinen sekä integratiivinen eli tavoitteena on löytää asiakkaalle sopiva työskentelytapa.

HUOM. Yhteydenotot välittyvät Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun. Tällä hetkellä en voi valitettavasti vastaanottaa uusia KELA-asiakkaita, mutta kertakäynti- ja lyhytterapia-asiakkaat ovat tervetulleita.

About my therapy sessions

Työskentelymenetelminä käytän ratkaisukeskeisen, perheterapian, kognitiivisen, dialektisen käyttäytymis- ja EMDR-terapian menetelmiä. Myös erilaisia harjoituksia, kuvakortteja ja kotitehtäviä voidaan tarpeen mukaan hyödyntää. Erilaisista työskentelytavoista sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Työskentely on tavoitteellista, käytännönläheistä ja asiakkaan voimavaroja huomioivaa. Terapiassa tutkitaan erilaisia näkökulmia ja ongelmaratkaisukeinoja sekä harjoitellaan uusia taitoja ja ajatusmalleja.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Hurting yourself
Areas of Specialization
Eating disorders Child welfare
Client group

Työskentelen nuoruusikäisten yli 13-vuotiaiden, nuorten aikuisten ja aikuisten kanssa.

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details