Home Page / Find Your Therapist / Mauri Kukkonen

Mauri Kukkonen

Psychotherapist, Nurse, Solution-oriented
Helsinki, Kamppi
Finnish
Customer Groups
Families Youth 13-17y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
Olen psykiatrinen sairaanhoitaja, ratkaisukeskeinen psykoterapeutti ja perheterapeutti. Lisäksi olen kouluttautunut EMDR-terapeutiksi. Minulla on pitkä työkokemus psykiatrisesta hoito- ja terapiatyöstä aikuisten, nuorten sekä perheiden parissa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
  • Family therapy
Additional Training

Dialectical behavior therapy (DBT) Crisis and traumas EMDR

About me as a therapist

Pitkän työkokemuksen, koulutuksien ja asiakkaiden elämäntarinoiden myötä työskentelytapani on ratkaisukeskeinen ja yksilöllinen. Tärkeintä on asiakkaan ja terapeutin välinen vuorovaikutussuhde. Terapeuttina olen asiakasta arvostava, kuunteleva ja samaan aikaan aktiivinen sekä integratiivinen eli tavoitteena on löytää asiakkaalle sopiva työskentelytapa.

HUOM. Yhteydenotot välittyvät Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun. Tällä hetkellä en voi valitettavasti vastaanottaa uusia KELA-asiakkaita, mutta kertakäynti- ja lyhytterapia-asiakkaat ovat tervetulleita.

About my therapy sessions

Työskentelymenetelminä käytän ratkaisukeskeisen, perheterapian, kognitiivisen, dialektisen käyttäytymis- ja EMDR-terapian menetelmiä. Myös erilaisia harjoituksia, kuvakortteja ja kotitehtäviä voidaan tarpeen mukaan hyödyntää. Erilaisista työskentelytavoista sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Työskentely on tavoitteellista, käytännönläheistä ja asiakkaan voimavaroja huomioivaa. Terapiassa tutkitaan erilaisia näkökulmia ja ongelmaratkaisukeinoja sekä harjoitellaan uusia taitoja ja ajatusmalleja.

Issues often worked with
Hurting yourself Difficulty sleeping Personal growth and development Psychotic disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Eating disorders Child welfare
Client group

Työskentelen nuoruusikäisten yli 13-vuotiaiden, nuorten aikuisten ja aikuisten kanssa.

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details