Home Page / Find Your Therapist / Marjo Vuonos-Paavola

Marjo Vuonos-Paavola

Psychotherapist, Master of Social Sciences, Couple therapy
Kouvola, Kouvola
English
Customer Groups
Families Couples Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments
Olen kiinnostunut ihmissuhteista ja ihmisistä. Mikään inhimillinen ei ole minulle vierasta. Uskon, että vaikeita asioita voi käsitellä keskustellen ja löytää uusia näkökulmia hankaliin tilanteisiin. Kokemusta on erilaisista haastavista tilanteista ihmisten, perheiden ja parien arjessa
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Recource-oriented family therapy
About me as a therapist

Olen rauhallinen ja asiakasta arvostava psykoterapeutti. Voimavarakeskeisyys ja dialogisuus on punainen lanka työskentelyssäni. Olen puolueeton perheen jäsenten välisissä suhteissa. Minulle on tärkeää, että jokaisen ääni tulee kuuluviin. Minulla on tutkiva ote ihmissuhteisiin. Olen salliva ja myötätuntoinen. Olen jatkuvasti kouluttautuva ja aktiivinen omassa elämässäni.

About my therapy sessions

Luonani keskustellaan erilaisista ihmissuhteisiin liittyvistä asioista unohtamatta kunkin henkilön voimavaratekijöitä. Toivon, että osaan tehdä sinulle oikeita kysymyksiä, jotka auttavat sinua löytämään uusia näkökulmia tilanteeseesi. Uskon muutoksen mahdollisuuteen jokaisen kohdalla. Tavoitteeni käynneillä on, että käynniltä poistuessa asiakas olisi voimavaraistuneempi ja hänellä olisi uudenlainen ajatuksen itu.

Issues often worked with
Gender or Sexual-Identity Questions Personal growth and development Challenging life situation Processing my past Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems
Areas of Specialization
Child welfare People with intellectual disabilities Adoption & placement
My professional background and knowledge

Olen pari- ja perhepsykoterapeutti. Suuntauksena voimavarakeskeisyys. Tällä hetkellä opiskelen parisuhteen psykoanalyyttista tutkimusta ja hoitoa.
Pohjakoulutukseni on YTM ja olen toiminut sosiaalityöntekijänä lastensuojelussa ja tällä hetkellä lastenpsykiatrian poliklinikalla.

Client group

Työskentelen parien, perheiden ja aikuisten kanssa. Teen etätyötä ja sovittaessa käyntejä.

First session price

95.00

Regular session price

95.00

Pricing details

45 min 95e, 90 min 190e