Home Page / Find Your Therapist / Marita Anttila

Marita Anttila

Psychotherapist, Master of Social Sciences, Psychoanalytic
Helsinki, Taka-Töölö
Finnish English
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Children under 13y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments
I am a psychodynamic/psychoanalytic psychotherapist. I am also a couple- ja family therapsit. As a therapist I am emphatic and active.
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychoanalytic
  • Psychodynamic
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Terapeuttina olen aktiivinen kuuntelija ja teen tarkentavia kysymyksiä, selvennän kuulemaani ja teen tulkintoja. Työotteessani on keskeistä myötätuntoisuus, asiakkkaan arvostaminen ja kannattelu. Joskus sinusta voi tuntua, että kulkemasi matka tai polku on kivinen, kuoppainen tai mutkainen, ja on vaikea päästä eteenpäin. Välillä sinusta voi tuntua, että olet aivan yksin sinua kuormittavien, pelottavien ja hävettävien asioiden kanssa. Ei kannata jäädä yksin murehtimaan asioita vaan jakamalla asioita toisen kanssa, taakkasi kevenee ja matkanteko helpottuu.

About my therapy sessions

Terapia on prosessi, jossa kummallakin osapuolella on aina vaikutusta toinen toisiinsa ja kummassakin osapuolessa tapahtuu muutoksia tavalla tai toisella. Psykoterapian perimmäisenä tarkoituksena on kärsimystä aiheuttavien asioiden lieventyminen tai vähentyminen. Psykodynaamista/psykoanalyyttistä psykoterapiaa luonnehtii myös se, että terapiaprosessin aikana opit tuntemaan itseäsi paremmin ja oivalluksia voi tulla, miksi sinusta on kasvanut ja kehittynyt sellainen ihminen kuin olet tänään ja miksi olet tehnyt sellaisia valintoja kuin olet tehnyt. Terapiaprosessin aikana sinun on mahdollista kehittyä ihmisenä ja päästää irti sinua kahlitsevista asioista sekä päästä elämässä eteenpäin.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Minulla on pitkä työkokemus, yli 25 vuotta työskentelystä perheiden, vanhempien, lasten , nuorten ja aikuisten kanssa. Reilun 10 vuotta olen työskennellyt perheneuvolassa.

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details

45 min / 90 min