Home Page / Find Your Therapist / Maria Eriksson

Maria Eriksson

Psychotherapist, Master of Political Sciences, Couple therapy
Helsinki, Keskusta
Finnish Swedish
Customer Groups
Adults 18-67y Couples Families
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Weekend appointments
Olen (perhe - ja paripsykoterapeutti ET, VTM) ota yhteyttä jos sinulla on pari-tai perhesuhteissa haastetta. Työskentelytapani on integratiivinen, jossa on vaikutteita kriisi- ja traumaterapiasta ja myös tunnekeskeisestä pariterapiasta. Olen Kelan palveluntuottaja, pariterapian osalta 26 - 67 v.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Family therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Työskentelyssä olen aktiivinen ja kuunteleva, asiakasta kohtaan arvostava ja tilaa antava. Työotteeni on tutkiva ja yhdessä asiakkaan kanssa ongelmia pohtiva. Olen persoonana rauhallinen, positiivinen ja kannustava. Tärkeää on että asiakas tulee työskentelyssä kuulluksi ja kohdatuksi. Puolueettomuus on on minulle työssä tärkeä ohjenuora, etenkin pariterapiassa.

About my therapy sessions

Käynnillä fokuksena on keskustelu asiakkaan/ asiakkaiden kanssa heidän tuomista ongelmistaan. Jos kyseessä on pariskunta, erityisen tärkeää on että molemmat osapuolet saavat rauhassa tuoda esiin oman näkökulmansa ja tulevat tasapuolisesti kuulluiksi sekä yhteisten ja omien tarpeiden ja näkökulmien kautta. Käynnillä voidaan tehdä mysö käytännön harjoituksia jotka voi myös tehdä kotona.

Issues often worked with
Relationship problems Challenging life situation Challenges in parenting Feeling bad
My professional background and knowledge

Minulla on työkokemusta perheneuvola ja - päihdetyön lisäksi myös opetus-ja esimiestehtävistä

Client group

Useimmiten tapaan kriisissä olevia pareja, silloin kun yhteiselo ei enää suju ongelmitta. Tuen myös pareja lapsettomuuteen liittyvissä haasteissa, prosessin eri vaiheissa. Tapaan asiakkaita myös vanhemmuuteen liittyvissä kysymyksissä.

Additional information

Jag är är (pol.mag) par-och familjeterapeut. Mitt arbetssätt är integrativt med inflytande från kris- och traumateorier och från anknytkingsteorin tillämpad i parterapin genom grund- och fördjupade studier i EFT (Emotionally Focused Therapy). Jag har flera års arbetserfarenhet från arbete på familjerådgivning med med par och familjer, samt från missbrukarvården.
Är införd i Fpa:s register gällande parpsykoterapi för 26-67 åringar och familjeterapi för 16-25 åringar samt för föräldrahandledning

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details

yksilökäynti 45 min 90 e

pariterapiakäynnit
60 minuuttia 100 euroa
90 minuuttia 150 euroa