Home Page / Find Your Therapist / Mari Seppälä

Mari Seppälä

In education Nurse, Crisis and trauma
Oulu, Keskusta
Raahe, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi,
Finnish
Customer Groups
Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Weekend appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen diakoniseen hoitotyöhön suuntautunut sairaanhoitaja (AMK). Opiskelen Oulun yliopistossa traumapsykoterapeutiksi ja tarjoan sairaanhoitajan psykososiaalista keskusteluapua sekä koulutuspsykoterapiaa osana psykoterapeutin opintojani.
Psychotherapeutic Orientation
  • Crisis and trauma
About me as a therapist

Terapeuttina olen avon, kannustava, empaattinen ja sinua tukeva. Luomme yhdessä turvallisen ja luottamuksellisen yhteistyösuhteen , jossa voit tarkastella itseäsi ja kulkea kohti terapiallesi asettamia tavoitteita. Terapeuttina pyrin vahvistamaan luottamustasi itseesi sekä auttamaan sinua näkemään omat voimavarasi ja erityisyytesi, sinulle sopivin menetelmin.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Terapian alussa kartoitamme yhdessä sinun toiveesi ja tavoitteesi terapialle. Tutustumme rauhassa, niin että saat käsityksen olisinko sinulle sopiva terapeutti. Laadimme yhdessä terapiallesi tavoitteet, joita kohti lähdemme kulkemaan. Näitä asetettuja tavoitteita tarkastelemme myös yhdessä matkan varrella sinun toiveittesi mukaisesti. Terapiakäynnillä voit omien voimavarojesi mukaan käsitellä sekä jäsentää elämäntilannettasi keskustelun, erilaisten mielikuvaharjoitteiden sekä tunnetyöskentelyn avulla.

Issues often worked with
Personal growth and development Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Feeling bad Subtance abuse/addiction Relationship problems
My professional background and knowledge

Työkokemusta minulla on päihdetyöstä, kriisi- ja väkivaltatyöstä, sekä saattohoitotyöstä. Terapeuttista työskentelyä olen tehnyt asiakkuuden alkuarvioinnista aina pitkäkestoisiin yksilökeskusteluihin sekä omaisten ohjaamiseen saakka. Minulla on kokemusta myös hoidollisten ryhmien ohjaamisesta.

Työskentelen mielelläni erilaisten riippuvuuksien kanssa, myös päihdeperheen omaisten hoito on minulle tärkeää.
Minulla on diakonisen hoitotyön pätevyys, joten voit kääntyä puoleeni myös sieluhoidollisissa kysymyksissä tai henkisen- ja hengellisen väkivallan kokemuksissa.

Client group

Työskentelen aikuisten kanssa, päihde- ja rahapeliongelmat, kriisi- ja traumatyö, lähisuhdeväkivalta.

First session price

50.00

Regular session price

50.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.