Home Page / Find Your Therapist / Mari-Kaarina Hiltunen

Mari-Kaarina Hiltunen

Psychotherapist, Psychiatrist, Cognitive
Raahe,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Groups
Length of Therapy
Single consultation Short-term
Availability
Daytime appointments
Olen psykiatri ja kognitiivinen psykoterapeutti. Olen perehtynyt mm. mieliala- ja ahdistuneisuushäiriöiden, työuupumuksen ja unettomuuden hoitoon sekä psykoterapia-arvioihin. Unihäiriöihin tarjoan lyhytpsykoterapiaa sekä yksilö- että ryhmäpsykoterapiana painopisteenä lääkkeettömät hoitokeinot.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

EMDR

About me as a therapist

Olen psykiatri ja kognitiivinen psykoterapeutti sekä EMDR-terapeutti. Olen terapeuttina tutkivaan yhteistyösuhteeseen pyrkivä, aktiivinen, kuunteleva, tilaa antava, myötätuntoinen, menneisyyttä huomioiva, toivoa ylläpitävä, luovasti etenevä ja tietoa tarjoava. Minulla on Kelan palvelutuottajaoikeudet kuntoutuspsykoterapiassa sekä yksilö- että ryhmäpsykoterapiaan.

HUOM. Yhteydenotot välittyvät Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Työskentely perustuu keskusteluun, jossa on mahdollista hyödyntää tarpeen mukaan muita työskentelytapoja (esim. kyselylomakkeet, fläppityöskentely, kuvat, mielikuva- ja toiminnalliset harjoitukset, EMDR). Istuntojen välille voidaan sopia välitehtäviä, esim. altistamisharjoituksia. Työskentelytavat suunnitellaan yhdessä. Kaikki toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Burnout Low self-esteem Feeling bad Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping Processing my past Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Olen psykiatrian erikoislääkäri (2000), kognitiivinen psykoterapeutti (2004; kognitiivinen ryhmäpsykoterapia) ja EMDR-terapeutti (2015). Lisäksi olen käynyt kognitiivisia yksilöterapiakoulutuksia (2007, 2010) sekä SCIT-ryhmänohjaajakoulutuksen (2017).
Minulla on Kelan kuntoutuspsykoterapian palveluntuottajaoikeudet kognitiiviseen yksilö- ja ryhmäpsykoterapiaan.
Olen työskennellyt yli 10 vuotta julkisessa terveydenhuollossa psykiatrisilla avo- ja suljetuilla osastoilla, päiväsairaaloissa ja mielenterveyskeskuksissa. Vuodesta 2006 lähtien olen työskennellyt yksityisvastaanotolla psykiatrina ja psykoterapeuttina (yksilö- ja ryhmäpsykoterapia). Konsultoivana psykiatrina olen toiminut ja toimin eri tahoilla, mm. psykiatrisissa palvelukodeissa. Pidän asiantuntijaluentoja ja koulutuksia sekä teen yksilötyönohjausta.

Client group

Työskentelen aikuisten ja yli 18-vuotiaiden nuorten kanssa.

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details