Home Page / Find Your Therapist / Maijastiina Munne

Maijastiina Munne

Psychotherapist, Bachelor of Social Services, Family therapy
Helsinki, Malmi
Finnish
Customer Groups
Families Couples Youth 13-17y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Olen koulutukseltani perhepsykoterapeutti. Voin ottaa uusia ottaa itsemaksavia asiakkaita yksilö, pari - ja perheterapiaan, HUSsin ja Helsingin kaupungin palveluseteliasiakkaita sekä Kelan kuntoutuspsykoterapia-asiakkaita (perheterapia).
Psychotherapeutic Orientation
  • Family therapy
  • Recource-oriented family therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Neuropsychiatric coach Crisis and traumas

About me as a therapist

Olen koulutukseltani perheterapeutti ja Valviran hyväksymä psykoterapeutti. Tällä hetkellä opiskelen ratkaisukeskeiseksi yksilöpsykoterapeutiksi (Itä-Suomen yliopisto 2020-2024). Peruskoulutukseltani olen sosionomi AMK.

Terapeuttina olen helposti lähestyttävä, läsnäoleva ja aktiivinen. Minulle on tärkeää tuoda toivoa, lisätä yhteistä ymmärrystä ja tarkastella tilannetta erilaisista näkökulmista.

Minulla on yli 20 vuoden monipuolinen työkokemus lastensuojelun, päihdetyön ja lähisuhdeväkivallan erilaisista työtehtävistä eri-ikäisten asiakkaiden parissa. Olen täydentänyt omaa osaamistani säännöllisesti. Minulle on ollut tärkeää kehittyä ihmissuhdetyössä ja antaa osaamiseni asiakkaiden käyttöön. Olen opiskellut mm. vakauttavaa traumanhoitoa sekä neuropsykiatrista valmennusta.

About my therapy sessions

Terapiavastaanottoni on turvallinen paikka, jossa yksilön ja perheen tilanne on keskiössä ja jokaisen asiakkaan prosessi on omanlaisensa ja ainutlaatuinen. Työskentely on keskustelua ja tarpeen mukaan hyödynnän työssäni erilaisia menetelmiä (esim. sukupuu, elämänjana). Psykoterapeuttina haluan vahvistaa asiakkaiden pystyvyysuskoa ja kulkea rinnalla elämän risteyskohdissa. Minua kiinnostaa aiemmat ratkaisuyritykset sekä toivottu tulevaisuus ja asiakkaan itse itselleen asettamat muutostoiveet.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Personal growth and development Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Panic attacks Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Child welfare Adoption & placement
First session price

95.00

Regular session price

95.00

Pricing details

95 € / 45 min yksilöterapia, 190 € / 90 min perhe- ja pariterapia