Home Page / Find Your Therapist / Maija Pietilä

Maija Pietilä

Psychotherapist, Social worker, Solution-oriented
Turku, Keskusta
English Finnish
Customer Groups
Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Työskentelen ratkaisukeskeisenä psykoterapeuttina ja pohjakoulutukseltani olen sosiaalityöntekijä. Olen yli kymmenen vuotta työskennellyt sosiaalialalla ja tehnyt ihmissuhdetyötä. Terapian lähtökohtana on asiakkaan oma elämäntilanne ja siitä nousevat kysymykset.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Terapian lähtökohtana on asiakkaan oma elämäntilanne ja siitä nousevat kysymykset. Terapiassa tutkitaan yhdessä asiakkaan mielenmaisemia. Terapeuttina haluan toimia sinun muutosoppaanasi ja voimme yhdessä tutkia sekä hahmottaa toiveitasi. Niinkään ei ole tärkeää korostaa ongelmia vaan löytää yhdessä tapoja sinulle merkitykselliseen, hyvään elämään.

Terapeuttina olen rauhallinen, läsnäoleva, empaattinen sekä asiakasta arvostava. Työskentelyssäni tärkeää on toiveikkuus ja asiakkaan voimaantuminen. Haluan sinun kanssasi yhdessä löytää sinulle uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia kuuntelemalla, kyselemällä ja yhdessä pohtien. Minulle on tärkeää, että pystyn yhdessä sinun kanssasi löytämään vahvuuteesi ja voimavarasi, jotka auttavat muutostyössä.

HUOM. Yhteydenotot välittyvät Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun. Ei uusia Kela-asiakkaita tällä hetkellä.

About my therapy sessions

Terapian tavoite on lisätä hyvinvointiasi ja mennä kohti sinulle sopivaa, hyvää elämää. Etsimme yhdessä sopivia keinoja avata solmuja tai vähintäänkin löytää helpotusta elämän haasteisiin. Terapiassa mietitään uusia ratkaisukeinoja vanhojen toimimattomien tilalle. Voit tulla minkä tahansa itsellesi tärkeän ongelman tai haasteen kanssa. Terapiassa etenemme yhdessä asetettuja tavoitteitasi kohti vahvuuksiasi ja voimavarojasi etsien ja korostaen. Ratkaisukeskeinen psykoterapia voi olla tarpeen mukaan lyhytterapeuttista tai pidempijaksoista terapeuttista työskentelyä. Muutos tapahtuu vähitellen askel kerrallaan.

Issues often worked with
Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation Processing my past Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Child welfare
My professional background and knowledge

Pohjakoulutukseltani olen sosiaalityöntekijä ja tehnyt monipuolisesti töitä sosiaalialalla yli kymmenen vuoden ajan sekä Suomessa että Yhdysvalloissa. Olen Valviran vahvistama psykoterapeutti ja Kelan palveluntuottaja. Laaja työkokemukseni on lisännyt ymmärrystä elämän moninaisuudesta ja olen saanut työskennellä erilaisten ihmisten ja heidän kohtaamiensa haasteidensa kanssa.

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.