Home Page / Find Your Therapist / Linnea Haataja

Linnea Haataja

Psychotherapist, Bachelor of Social Services, Solution-oriented
Helsinki, Kamppi
Finnish
Customer Groups
Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Weekend appointments Evening appointments
Meillä jokaisella on elämässämme haasteita ja huolia, joskus masentaa ja ahdistaa. Mikä olisi toisin, uusi suunta, uusia näkökulmia - näitä asioita voisimme yhdessä tutkia - voisimme löytää Sinussa olevat voimavarat.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Ratkaisukeskeisenä psykoterapeuttina olen helposti lähestyttävä, myötätuntoinen, luotettava, salliva ja positiivinen. Pidän tärkeänä asiakkaan arvostavaa ja läsnäolevaa kohtaamista - me jokainen ansaitsemme sitä - haluamme omana itsenämme tulla kohdatuksi, kuulluksi ja nähdyksi. Terapeuttina haluan auttaa Sinua yhdessä löytämään voimavarasi, joilla voit ratkaista elämän solmukohtia.

HUOM. Yhteydenotot välittyvät Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun. En valitettavasti voi tällä hetkellä ottaa uusia KELA-asiakkaita.

About my therapy sessions

Korostan sitä, että terapiasuhde on luottamuksellinen ja perustuu aina terapeutin ja asiakkaan luomaan yhteiseen vuorovaikutussuhteeseen. Korostan myös sitä, että asiakas tulee kohdatuksi, kuulluksi, nähdyksi ja ymmärretyksi. Pyrin ratkaisukeskeisessä lähestymistavassa siihen, että asiakas löytää tavoitteet, päämäärät ja ratkaisut. Ratkaisut löytyvät kiinnittämällä huomiota menneen sijasta tulevaisuuteen ja voimavaroihin. Kysymykset ovat keskeinen osa ratkaisukeskeisiä menetelmiäni, tavoitteena on saada asiakas löytämään uusia näkökulmia asioihin. Keskusteluissa voidaan viljellä huumoria, nauraa tai itkeä tai unelmoida - istunnot voivat olla erilaisia. Istuntojen välille voi tulla kotitehtäviä - jotka tulevat itsetutkiskelua ja myönteistä muutosta.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Difficulty sleeping Personal growth and development Psychotic disorders Personality disorders Self-destructive thoughts Challenging life situation Panic attacks Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt eri ikäisten ihmisten kanssa, kuten nuoret, aikuiset ja ikäihmiset. Yli 20 vuotta olen toiminut esimiehenä. Viimeiset 9 vuotta olen toiminut nuorten kanssa vastaten heidän asumispalveluista. Esimiehenä minulla on ollut valmentava ja osallistava työote - arvostan kunnioittavaa kohtaamista - jokaisessa kohtaamisessa ihmisarvo on jakamaton. Psykoterapiatyötä olen tehnyt vuodesta 2014 alkaen. Palautetta olen saanut rauhallisuudesta, läsnäolosta, hyvästä kuuntelijasta sekä kannustavasta ja motivoivasta työotteesta.

Client group

Työskentelen mielelläni yli 16-vuotiaiden, aikuisten ja ikäihmisten kanssa. Kiinnostuksenani ovat työuupumus, stressi, masennus, yksinäisyys, itsetunto, motivaatio, vanhuusiän sairaudet ja haasteet sekä yksilölliset työnohjaus- ja urakysymykset

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details