Home Page / Find Your Therapist / Linda Ojanen

Linda Ojanen

In education Master of Arts (Education), Solution-oriented
Helsinki, Kamppi
Finnish
Customer Groups
Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Weekend appointments Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen ratkaisukeskeisen psykoterapian opiskelija (valmistuminen 11/21). Terapeuttina olen tarkasti kuunteleva, kannustava, empaattinen ja lempeä. Asiakkaitteni mukaan vastaanotoltani lähdetään toiveikkaana ja voimaantuneena, mikä onkin minulle hyvin tärkeää.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
About me as a therapist

Haluan olla turvallinen, luotettava, toivoa herättävä ja eteenpäin vieviä keinoja tarjoava terapeutti.
Sinun toiveidesi ja ajatustesi kuunteleminen, niiden selkiytyminen ja tilanteen helpottuminen ovat pääasiallisia tavoitteitani koko työskentelyn ajan. Kiinnitän terapiassa erityistä huomiota siihen, että koet turvalliseksi kertoa vaikeimmistakin asioista. Tiedän, kuinka vaikeaa keskustelun aloittaminen voi olla ja autan sinua puhumaan sekä rakentamaan toiveidesi mukaisen tulevaisuuden näkymän, jota kohti lähdemme yhdessä kulkemaan.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Työskentely vastaanotollani pohjautuu vankasti ajatukseen, että kaikki tiedot ja taidot asiakkaan asian edistämiseksi ja tilanteen parantamiseksi löytyvät asiakkaalta itseltään. Minun tehtäväni on auttaa niiden löytämisessä ja käyttöön ottamisessa.

Vastaanotollani työskentely on tulevaisuusorientoitunutta ja menneisyyteen keskittymisen sijaan käytämme hyödyksi niin läheltä kuin kauempaakin menneisyydestä löytyviä voimavaroja ja konkreettisia keinoja, joita valjastamme käyttöön toiveidesi mukaisen tulevaisuuden saavuttamiseksi. Yhdessä pyrimme muovaamaan yhteistyön sellaiseksi, että lähdet tapaamiselta joka kerran jälkeen ajatuksella, että käynti oli sinulle hyödyllinen.

Voimavarojen löytymisen ja ajatusten selkiytymisen tueksi käytän terapiatyössä mielikuvaharjoituksia, rentoutusmenetelmiä, kirjoittamista ja piirtämistä sekä erilaisia kuvakortteja. Minulla on ratkaisukeskeisen viitekehyksen mukaisesti tapana antaa myös kotitehtäviä terapiaprosessin tueksi.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation Processing my past Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Child welfare Adoption & placement
My professional background and knowledge

Minulla on kokemusta niin masennuksen, ahdistuneisuuden, uupumuksen, toivottomuuden hoidosta kuin perhesuhteiden ja vanhemmuuden haasteiden kanssa työskentelystä.

Client group

Työskentelen aikuisten kanssa ja kiinnostuksen kohteenani ovat erityisesti mielialaan liittyvien pulmien hoito.

First session price

50.00

Regular session price

50.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.