Home Page / Find Your Therapist / Liisa Laur Villanen

Liisa Laur Villanen

Educating psychotherapist, Psychiatric staff nurse, Solution-oriented
Turku, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Couples
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Psykoterapeuttikouluttaja -koulutuksessa (ent. VET), Lyhytterapiainstituutti Oy. Tarjoan psykoterapiaa yksilöille ja pareille. Kriisiterapia. Kelan kuntoutuspsykoterapia. Tarjoan koulutustyönohjausta.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Psykoterapeuttina olen aktiivinen, mutta annan tarvittaessa myös asiakkaalle tilaa. Työskentelyotteessani keskeistä on asiakkaan arvostaminen. Tärkeätä on myös myötätuntoisuus ja rauhallisuus. Ratkaisukeskeinen psykoterapeutti säilyttää positiivisen näkökulman. Olen jämpti ja suorapuheinen. Vahvuuteni on monipuolinen elämänkokemukseni ja uusien näkökulmien löytäminen.

About my therapy sessions

Ratkaisukeskeisessä psykoterapiassa asiakas määrittelee psykoterapeutin kanssa terapian tavoitteet ensimmäisellä tai sitä seuraavilla istunnoilla. Monesti voi 1-5 käyntiä tuoda tarvittavan muutoksen asiakkaan elämäntilanteeseen ja tunne-elämän kriisiin. Tarvittaessa jatketaan työskentelyä asiakkaan kanssa pidempään, yksilöllisesti sovitun suunnitelman mukaan tai Kelan kuntoutuspsykoterapiapäätöksen turvin. Tavoitteen asettelu on tärkein ratkaisukeskeinen menetelmä. Tavoitetta voi ja kuuluu tarkistaa istuntojen kuluessa. Muita ratkaisukeskeisiä menetelmiä ovat ihmekysymyksen käyttö, asteikkokysymykset ja näkökulman vaihtaminen.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Anger management Processing my past Challenging life situation Personal growth and development
First session price

85.00

Regular session price

85.00

Pricing details

Kelan kuntoutuspsykoterapiapäätöksen saaneilta asiakkailta laskutetaan vain omavastuuosuus 27,40 € / käynti