Home Page / Find Your Therapist / Leena Vaskelainen

Leena Vaskelainen

Psychotherapist, Psychiatric staff nurse, Solution-oriented
Videovastaanotto, Koko Suomi
Turku, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Couples
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments Weekend appointments

Therapist does not accept appointments between 1.7.-12.8.
Valviran ja Kelan hyväksymä palvelutuottaja. Tarjoan 16-65 -vuotiaille kriisiterapiaa, psykoterapiaa, seksuaaliterapiaa ja työnohjausta kolmenkymmenen vuoden kokemuksella kauppatorin laidalla, Turun ydinkeskustassa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
  • Integrative
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Sexual therapeutic knowledge Hypnosis

About me as a therapist

Terapiasuhde edellyttää motivaatiota, luottamusta, toimivaa vuorovaikutusta, rohkeutta, turvallisuutta, aitoa kiinnostusta, joustavuutta, rajoja, kykyä olla ja heittäytyä, tietoa ja tiedon jakamista, jatkuvaa koulutusta ja tutkimuksen seuraamista

Tasa-arvoisessa terapiasuhteessa terapian onnistumiseen vaadittavat taidot ovat kutakuinkin samat niin terapeutille kuin asiakkaalle. Terapeutti on asiantuntija terapiaprosessiin liittyen, mutta ilman kunnioitusta asiakkaan oman elämänasiantuntijuuden suhteen, ei taitavinkaan terapeutti voi työskennellä onnistuneesti.

About my therapy sessions

Asiakas tietää miksi on hakeutunut vastaanotolle. Siksi usein kysynkin "mitä saisi olla?". Onko tarve saada jokin huoli tai pulma purettua esille ja tarkastella sitä yhdessä terapeutin kanssa, vai toivooko asiakas konkreettisia neuvoja tai ohjausta.

Terapiaistunnot kestävät yleensä 45 min. Jos kyseessä on paritapaaminen, työnohjausistunto tai yksilökäynti jossa käytetään hypnoosia, istuntoon varaataan 90 min.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Panic attacks Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Gender or Sexual-Identity Questions
Areas of Specialization
Diversity of Sexuality and Gender Psychotic disorders Bipolar disorder
First session price

95.00

Regular session price

95.00

Pricing details