Home Page / Find Your Therapist / Kirsi Mäntyniemi-Sipilä

Kirsi Mäntyniemi-Sipilä

Psychotherapist, Nurse, Psychodynamic
Oulu, keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Olen nuorisopsykoterapeutti (psykodynaaminen viitekehys). Terapian perustana on turvallinen ja luottamuksellinen yhteistyösuhde, jossa voit tulla kohdatuksi juuri sellaisena ihmisenä kuin olet ja löytää uutta ymmärrysta itseesi. Työskentelen 13-30 vuotiaden nuorten ja nuorten aikuisten kanssa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychodynamic
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Olen empaattinen, hyvksyvä, kuunteleva, kohtaava ja asiakasta arvostava terapeutti. Terapiassa mikään elämän asia ei ole vieras tai väärä. Pyrin luomaan turvallisen tilan, jossa voidaan vapaasti puhua myös vaikeista asioista. Näitä asioita lähestytään sensitiivisesti. Terapiassa pidän tärkeänä hyvää yhteistyösuhdetta ja sen muodostumiseen tehdään yhdessä työtä. Tavoitteeni on auttaa sinua elämään itsesi näköistä hyvää elämää. Se, että voit luottaa omiin kykyihin ja taitoihin oman elämäsi suhteen, on tärkeä terapian tavoite. Terapiassa toimin sinun rinnallasi, tukien ja kuunnellen, mutta tuon myös omia ajatuksiani ja tunnelmiani esiin, jotta sinulla on mahdollista kasvaa ja kehittyä ja päästä elämässäsi eteenpäin. Olen erikoistunut nuoruusiän erityisiin kysymyksiin.

About my therapy sessions

Aluksi tutustumme toisiimme, kartoitamme elämäntilannettasi, toiveita ja tavoitteita terapian suhteen. 1-3 tutustumiskerran perusteella voimme päättää, että aloitammeko yhteisen terapiamatkan. Minä toimin sinun apunasi tällä matkalla ja sinä olet oman elämäsi paras asiantuntija. Terapiassa omaan mieleen tutustutaan keskustellen. Keskustelun teemat tulevat sinun ajankohtaisista asioista. Havannoidaan yhdessä tunteita, ajatuksia, kokemuksia, mielikuvia ja tuntemuksia. Myös unia voidaan käsitellä. Terapiassa saat rauhassa ja luottamuksellisesti syventyä mieltä huolestuttaviin ja askarruttaviin asioihin. Kaikki tämä tähtää ymmärryksen lisääntymiseen itseäsi ja elämääsi kohtaan, ja näin myös ongelmallisiksi koettujen asioiden kanssa alkaa tulla toimeen ja näin psyykkiset oireet helpottuvat. Terapiatyöskentely muuttuu sitä mukaa, kun tilanteesi muuttuu ja hoito edistyy. Uusien ajattelu-, tunteidensäätely- ja toimintatapojen kokeilu syntyy mahdollisimman luonnonmukaisesti prosessin aikana.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Child welfare
My professional background and knowledge

Olen psykiatrinen sairaanhoitaja ja nuorisopsykoterapeutti. Olen valmistunut sairaanhoitajaksi vuonna 1994 ja psykoterapeutuksi 2017. Minulla on yli 20- vuoden työkekemus erilaisista tehtävistä sairaalamaailmasta, lastensuojelusta, työttömien ihmisten auttamisesta, johtamisesta ja sosiaalisesta nuorisotyöstä. Psykoterapeutin työtä olen tehnyt vuodesta 2017. Minulla on pitkä kokemus erityisen haastavissa elämäntilanteissa olevien nuorten auttamisesta.

Client group

Työskentelen 13-30- vuotiaiden nuorten ja nuorten aikuisten kanssa sekä mahdollisuus vanhempain ohjauskäynteihin.

Additional information

Teen työtä Vuolle Palvelut oy:ssa , joka on osa Vuolle konsernia. Vuolle Setlementti ry on voittoa tavoittelematon, uskonnollisesti- ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys. Vuolteen monipuoliset toimintamuodot tarjoavat kaikenikäisille mahdollisuuden elinikäiseen oppimiseen, ihmisyyteen kasvamiseen ja elämänhallintaan. Laaja toimintamme koskettaa vuosittain jopa 15 000 oululaista, joista jokaisella on oma uniikki tarinansa. Toimintamme koostuu kolmesta osa-alueesta, joita ovat Vuolteen opisto, hyvinvointipalvelut mm. Tyttöjen ja Poikien Talo toiminta, väkivaltatyö, sovittelutoiminta ja Pikku-Syöte.

Vuolle palvelut oy tuottaa vastuullisia vaikuttavia omistajayhdistyksen osaamisista ja työmuotoja tukevia ja niitä hyödyntäviä sosiaali- ja terveyspalveluita. Toiminnan keskiössä ovat terapia- ja työnohjauspalvelut.

First session price

85.00

Regular session price

85.00

Pricing details