Home Page / Find Your Therapist / Kirsi Lassila

Kirsi Lassila

In education Master of Social Sciences, Integrative
Etäyhteyksillä koko Suomi,
Tampere, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Elämässä voi tulla vastaan tilanne, jota on hyvä purkaa ammattilaisen kanssa. Olet tervetullut terapeuttiseen keskusteluapuun. Opiskelen integratiivista psykoterapiaa, yhdistelen siis tutkitusti toimivia terapeuttisia menetelmiä. Minulla on kokemusta trauma- ja kriisityöstä ja työelämän paineista.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
About me as a therapist

Terapiatyössäni korostuu tunnetyöskentely. Haluan tarjota asiakkaalle turvallisen tilan kohdata tunteita ja niitä puolia itsestä, jotka ovat ehkä aina olleet piilossa tai torjuttuja. Sellaista tarvetta tai tunnetta ei olekaan, mitä emme voisi yhdessä kohdata. Keskeisiä tekijöitä terapiassani ovat myötätunto, toivon ylläpitäminen ja erilaisten tunteiden työstäminen ja uuden oivaltaminen. Sosiaalipsykologina huomioni kiinnittyy myös ihmissuhteisiin, ymmärrän niiden dynamiikkaa ja osuutta erilaisten oireilun takana. Psykodynaamisuus yhdistettynä ratkaisukeskeiseen työotteeseen kuvaa terapeuttisia vahvuuksiani. Katsomme ja tutkimme tarpeen mukaan menneisyyttä, tätä hetkeä ja tulevaa.

Huom! Kaikki yhteydenotot Minduun kautta ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Istunnollani annan asiakkaalle tilaa ja kuuntelen tarkasti. Se, mitä asiakas tuottaa puheellaan ja kehollaan, on merkityksellistä. Tarvittaessa esitän haastaviakin kysymyksiä. Tavoite on saada asiakas pohtimaan tilannettaan uudelta näkökulmalta, oli kyseessä lapsuuden traumaattiset kokemukset tai tämän päivän kriisitilanteet.

Tavoitteeni on, että asiakas saa terapiasta mukaansa uusia työkaluja jäsentää tilannettaan, kokemustaan ja itseään. Tämä voi olla koko loppuelämää koskevan muutoksen alku.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Sexual problems Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Minulla on osaamista kehityksellisten tai tässä päivässä esiintyvien kriisien ja traumojen kohtaamiseen. Olen toiminut kriisityöntekijänä. Lisäksi olen tehnyt töitä työllisyydenhoidon parissa. Työelämään tai koulutukseen liittyvät haasteet kuten uupumus, työttömyysuhka, alanvaihto, terveydelliset haasteet ja muut kysymykset ovat käytännöntasolla minulle tuttuja ja ymmärrettäviä.

Client group

Työskentelen aikuisten ja yli 18-vuotiaiden kanssa. Kiinnostuksenani on etenkin tunnetyöskentely, traumaattiset kokemukset, ihmissuhteet, työelämään liittyvät paineet

First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.