Home Page / Find Your Therapist / Keijo Lindahl

Keijo Lindahl

Psychotherapist, Youth worker, Psychodynamic
Helsinki, Ullanlinna
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments Weekend appointments
Yli kolmenkymmenen vuoden kokemus psykoterapiatyöskentelystä lasten-, nuorten- ja aikuisten kanssa. Psykoterapeutti ( TEO / Valviran hyväksymä). Lasten ja nuorten psykoterapeutti (KELA-pätevyys). Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottajana vain Kelan erityissopimuksella.
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychodynamic
  • Cognitive
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Terapeuttina olen tilaa antava ja työskentelyotteessani keskeistä on myötätuntoisuus, rauhallisuus, asiakasta arvostava ote, sekä positiivisuus.
Vahvuuttani on pitkäjännitteisyys ja se, että en säikähdä vähästä. Olen työskennellyt hyvin erilaisten ihmisten kanssa. Minulla on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus psykoterapiatyöskentelystä lasten-, nuorten- ja aikuisten kanssa. Ennen yksityisvastaanotolleni siirtymistä työskentelin pitkään nuorten hoitoyhteisön johtajan tehtävissä. Tällä hetkellä toimin yksityisvastaanotollani psykoterapeuttina ja työnohjaajana.

About my therapy sessions

Haastattelukertoja voi olla 1-5. Terapian alettua potilas voi alkaa tuoda sisäistä problematiikkaansa terapiatunneilla esiin, minkä problematiikan kanssa työskennellään yhteistyössä hoitotunneilla. Psykodynaaminen terapia perustuu oleellisesti psykososiaalisen vuorovaikutuksen harjoitukseen. Tämä harjoitus mahdollistuu terapeutin ja potilaan välisessä vuorovaikutuksessa, jossa työstetään varhaisia vuorovaikutuspuutteita, joiden seurauksena tämän hetken psykososiaaliset suhteet helpottuvat. Psykodynaamisessa terapiassa työstetään potilaan toiminnallisia esteitä, esim. esiintymisjännittämistä, kaupassa käymistä jne. Toiminnalliset harjoitteet työstetään mielikuvatasolla terapiatunnin aikana. Aikuisen terapia perustuu psykodynaamiseen, analyyttiseen keskusteluun. Luottamuksen syntyminen psykoterapiassa potilaan ja terapeutin välillä on oleellista jotta potilas voi tuoda traumaattisia kokemuksiaan näkyviin niin, että niiden kanssa päästään työskentelemään terapiassa.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Bipolar disorder Obsessive-compulsive disorders Personality disorders
My professional background and knowledge

Psykoterapeutti (TEO / Valviran hyväksymä)
Lasten ja nuorten psykoterapeutti (KELA-pätevyys)

Olen myös KELAn järjestämän vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja Helsingin vakuutuspiirissä, tällä hetkellä vain Kelan erityissopimuksella.
Kelan avoterapioissa palveluntuottajana olen erikoistunut mielenterveyden häiriöihin.

Minulla on erityistason työnohjaajakoulutus. Lisäksi olen toiminut päihdehuollon täydennyskoulutuksen kouluttajana.

Client group

Minulla on vankkaa kokemusta psykoterapiatyöskentelystä mm.

- lasten ja varhaisnuorten psykoterapioista

- psykoosiin sairastuneiden nuorten-, nuorten aikuisten- ja aikuisten kuntoutuksiin liittyvistä psykoterapiahoidoista

- vaikeasti deprivoituneiden nuorten-, nuorten aikuisten- ja aikuisten psykoterapiahoidoista

- olen käynyt monia keskusteluja nuorten-, nuorten aikuisten- ja aikuisten potilaiden kanssa hoitotunneilla, jolloin potilaiden identiteettiin- ja
seksuaali-identiteettiin liittyviä kysymyksiä ja pohdintoja on yhdessä työstetty terapiatunneilla

- olen antanut vastaanotollani myös vanhempainohjausta lasten ja nuorten biologisille- että sijaisvanhemmille KELAn ja HUS:in kustantamana

- olen toiminut vuosien varrella myös työnohjaajana, sekä kouluttajana useissa eri hoito- ja työyhteisöissä.

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details

1.1.2016 alkaen Kelan maksaman kuntoutuspsykoterapiakorvauksen määrä on yksilöterapiasta 57,60 euroa / 45 min. / käyntikerta. Kela myöntää terapian vuodeksi kerrallaan ja sitä voi saada hakemuksesta Kelalta enintään kolmen vuoden ajan.