Home Page / Find Your Therapist / Kati Kasanen

Kati Kasanen

In education, Psychologist, Cognitive analytic
Joensuu, Ruutukaava-alue
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments Weekend appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Olen psykologi, PsT ja opiskelen kognitiivis-analyyttistä yksilöpsykoterapiaa. Tarjoan lyhyttä ja pidempää koulutuspsykoterapiaa. Haluan auttaa Sinua lisäämään itseymmärrystäsi ja löytämään joustavampia toimintatapoja ongelmallisissa tilanteissa. Työskentelyn tavoitteista sovimme yhdessä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive analytic
About me as a therapist

Olen kouluttautumassa psykoterapeutiksi, ja haen koulutuksen aikana omaa tyyliäni ja lähestymistapaani terapiatyöhön. Tyyli ja lähestymistapa ovat myös asiakaskohtaisia. Asiakkaan kohtaamisen ytimessä on aina asiakkaan arvostus, kunnioitus ja ajan ja huomion antaminen tässä ja nyt asiakkaalle. Psykologina olen "tavallinen ihminen" ja siten - omasta mielestäni - helposti lähestyttävä. Olen vuorovaikutuksessa aktiivinen mielummin kuin passiivinen, ja joskus olen suorapuheinenkin - kuitenkin asiakkaan toimintatapaa mukaellen. Otteeni elämään ja työhön on utelias ja tutkiva.

About my therapy sessions

Asiakastapaamisissa keskeinen työväline on keskustelu. Kognitiivis-analyyttisen lähestymistavan mukaisesti keskustelun rinnalla voidaan käyttää integratiivisesti kirjallisia, kuvallisia ja toiminnallisia menetelmiä sekä mielikuvatekniikoita. Hahmottelemme yhdessä karttaa tilanteestasi, ja valitsemme työtapoja yksilöllisesti tarpeidesi mukaan. Joskus käytämme työskentelyn apuna tapaamisten välissä tehtäviä kotitehtäviä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Low self-esteem Feeling bad Panic attacks Processing my past Challenging life situation Personal growth and development Anxiety towards social situations Changing lifestyle Personality disorders
My professional background and knowledge

Minulla on kokemusta aikuispsykiatrian, kuntoutuksen, lapsiperhepalveluiden ja opintopsykologian konteksteista. Olen psykologian tohtori ja yliopistonlehtori, ja olen erityisen kiinnostunut opiskelu- ja työhyvinvoinnin kysymyksistä ja siitä, mitä ihmiset ajattelevat itsestään, omasta osaamisestaan ja toimintakyvystään.

First session price

30.00

Regular session price

50.00

Pricing details