Home Page / Find Your Therapist / Katariina Bärlund

Katariina Bärlund

In education Valtiotieteiden tohtori, Solution-oriented
Helsinki,
English Finnish
Customer Groups
Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Weekend appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen yksilölliset tilanteet huomioiva, koulutuksessa oleva psykoterapeutti. Minulla on pitkä ja monipuolinen työkokemus mielenterveystyöstä. Voit kääntyä puoleeni erilaisissa elämän muutoskohdissa tai pitkittyneissä, työstämistä vaativissa tilanteissa. Myös etävastaanotto.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
About me as a therapist

Olen läsnäoleva ja empaattinen kuuntelija. Työskentelyni lähtökohtana on yksilöllisyyden kunnioittaminen - eri tilanteiden ja erilaisten elämänvaiheiden ainutlaatuisuutta korostava kohtaaminen. Terapeuttina toimin joustavasti antaen tilaa ja tarvittaessa myös aktiivisena keskustelukumppanina. Työskentelyotteelleni on tunnusomaista myönteinen, ratkaisuja etsivä toimintatapa.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun

About my therapy sessions

Keskustellaan, pohditaan ja tutkitaan tilannetta yhdessä toiveidesi mukaan. Tuen sinua oivaltamaan omia vahvuuksiasi ja löytämään uusia ajattelumalleja. Ratkaisukeskeisen viitekehyksen lähtökohdista työskentelyn painopiste on tulevaisuuteen suuntaava ja tilanteen mukaan joustava. Istuntojen määrä voi vaihdella kertaluontoisista tapaamisista aina useamman kerran tapaamisiin.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Processing my past Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt laaja-alaisesti sekä sosiaali- että terveydenhuollossa. Työkokemukseni ja lisäkoulutukseni painottuvat ensisijaisesti mielenterveys- ja kriisityöhön.

Client group

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa. Erityiset kiinnostuksenkohteeni ovat erilaiset elämänmuutokset - ja käännekohdat.

First session price

65.00

Regular session price

65.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.