Home Page / Find Your Therapist / Kaisa Pietilä

Kaisa Pietilä

Psychotherapist, Master of Arts (Education), Cognitive
Helsinki, Kallio
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Psykoterapia on mahdollisuus tulla omaksi itsekseen, elää omannäköistä, arvokasta elämää. Se on ihmissuhde, jonka lähtökohta on tasavertainen, kunnioittava ja jokaisen ainutlaatuisuutta arvostava kohtaaminen.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Terapeuttina minulle tärkeintä on pyrkiä luomaan turvallinen ilmapiiri, jossa myös terapiasuhteen tarkastelu on mahdollista.

Koulutukseltani olen Kognitiivinen psykoterapeutti (YET, Valviran ja Kelan hyväksymä) ja kasvatustieen maisteri (erityisopettaja). Olen opiskellut psykologiaa, sosiaalipsykologiaa, draamakasvatusta ja nuorisotutkimusta. Käytän kognitiivisen psykoterapian menetelmiä asiakaslähtöisesti. Itselleni innostavia ovat erityisesti luovat ja toiminnallisest skeematerapian ja tunnekeskeisen terapian sovellukset. Hallitsen myös mindfulnesin ja mielikuvatyöskentelyn terapeuttisen käytön.

Erityinen intohimoni on luontolähtöiset menetelmät. Toteutan tilauksesta myös Seikkailuterapiaa, joka ryhmämuotoista psykoterapiaa erämaaympäristössä.

About my therapy sessions

Ensimmäisillä kerroilla tutustutaan ja sovitaan työskentelyn tavoitteista ja menetelmistä. Terapian alussa pyritään muodostamaan yhdessä käsitys siitä, miksi asiakas on terapiaan hakeutunut ja mitä omassa elämässä haluaisi muuttaa tai vahvistaa. Terapian kesto voidaan sopia heti tai jättää avoimeksi.

Terapiassa tutkitaan ajatuksia, tunteita, kehollisia tuntemuksia ja niiden yhteyksiä toisiinsa. Tarpeen mukaan käytetään mielikuvatyöskentelyä, tietoisuus- ja läsnäolotaitojen harjoittelua (mindfulness), metaforia (elokuvat, kirjallisuus, kuvataide, runous, musiikki), altistusharjoituksia ja roolityöskentelyä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Kognitiivinen psykoterapeutti (YET), Kasvatustieteen maisteri (erityisopettaja). Psykoterapeuttikouluttajakoulutuksessa (entinen VET), valmistuminen joulukuussa 2019.

Client group

Nuoret ja aikuiset.

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details