Home Page / Find Your Therapist / Kaisa Eskelinen

Kaisa Eskelinen

In education Nurse, Cognitive
Riihimäki, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Weekend appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Tervetuloa tutkimusmatkalle itseesi. Olen valmis kulkemaan rinnallasi on sitten tarpeesi elämäntilanteen pohtiminen, ahdistuksen, masennuksen tai muun ongelman tutkiminen. Voimme tavata Riihimäellä tai etäyhteydellä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
  • Group psychotherapy
About me as a therapist

Psykoterapeuttina olen lempeä, aktiivinen, empaattinen ja haastan sinua katsomaan tilannettasi uudella tavalla. Työskentelyotteeni on myötätuntoinen. salliva ja huumori on läsnä. Arvostan sinua ja teen kaikkeni tasavertaisen ja luottamuksellisen yhteistyösuhteen luomiseksi ja ylläpitämiseksi. Olen suorapuheinen kuitenkin tutkimusmatka on tärkeä eikä kaikkea tarvitse sanoa heti. Vahvuutenani pidän rauhallisuutta ja kärsivällisyyttä, rohkeutta kokeilla uutta.

About my therapy sessions

Alussa sovimme tavoitteet, joita kohti etenemme. Matkan varrella tavoitteita täsmennetään. Tapaamisissa käsitellään sinuna askarruttavia asioita kognitiivisen psykoterapian työtapojen mukaisesti tavoitteena mielialan korjaantuminen, itseymmärryksen ja elämänilon lisääntyminen. Opit keinoja ylläpitää muutoksia. Kognitiiviseen psykoterapiaan liittyvät oleellisesti kotitehtävät, jotka sovimme yhdessä ja seuraavalla kerralla käymme läpi, mitä opit ja mitä haasteita on ollut kotitehtäviä tehdessä. Saatan käyttää lomakkeita jonkin asian selventämiseksi. Koska kyseessä on koulutushoito, istuntoja videoidaan oppimiseni vahvistamiseksi.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation Processing my past Phobia/fear Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt psykiatrisena sairaanhoitajana erikoissairaanhoidossa 11 vuotta. Työssäni olen oppinut ymmärtämään masennusta, ahdistusta, persoonallisuushäiriötä, kaksisuuntaista mielialahäiriötä ja monenlaisia elämän kriisejä. Psykiatrinen osaamiseni on vahvaa. Aiemmin olen valmistunut ryhmäpsykoterapeutiksi ja työskentelen mielelläni ryhmässä. Nyt etsin ensisijassa henkilöitä koulutuspsykoterapiaan. Myös yksittäiset tai muutaman kerran tapaamiset ovat mahdollisia. Ryhmän muodostaminen on myös tavoitteenani, kun vähintään 4 ryhmäpsykoterapiaan haluavaa henkilöä löytyy.

Client group

Koulutupsykoterapiassa voi käsitellä elämäntilanteeseen liittyviä haasteita ja kriisejä, masennusta, ahdistusta, uupumusta. Voit hakea elämälle uutta suuntaa tai uudenlaista suhtautumistapaa. Kuitenkaan vaikeat päihde- tai muut riippuvuusongelmat, psykoosit ja moniongelmaiset henkilöt eivät todennäköisesti hyötyisi koulutushoidosta.

First session price

50.00

Regular session price

50.00

Pricing details

Tapaamiset ovat 45 minuutin mittaisia. Tarvittaessa voidaan sopia kaksoistunnista eli 90 minuuttia, jolloin hinta on 100 €.