Home Page / Find Your Therapist / Jusliina Leino

Jusliina Leino

In education Master of Arts (Education), Solution-oriented
Turku,
Finnish
Customer Groups
Families Couples Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Weekend appointments Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Opiskelen ratkaisukeskeisen psykoterapian psykoterapeuttikoulutuksessa sekä kognitiivisen lyhytpsykoterapian erikoistumisopintojen opinto-ohjelmassa. Olen pohjakoulutukseltani kasvatustieteen maisteri. Tämän lisäksi olen neuropsykiatrinen valmentaja. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
  • Cognitive
Additional Training

Neuropsychiatric coach

About me as a therapist

Jokaisen ihmisen vaikeudet, haasteet sekä tavoitteet ovat erilaisia. Tämän vuoksi lähtökohtani terapeuttina on muokata omaa toimintaani vastaamaan kyseisen asiakkaan tarpeita. Työotteeni on ensisijaisesti keskusteleva. Minulle on tärkeää, että asiakkaan ajatuksille ja pohdinnalle on riittävästi tilaa.
Terapeuttina olen välitön ja salliva. Koen tärkeäksi, että terapiassa ilmapiiri on hyväksyvä ja turvallinen.

About my therapy sessions

Työskentelytapani on vahvasti integratiivinen (ratkaisukeskeinen ja kognitiivinen). Käynneillä voimme keskittyä nykyhetkeen tai tulevaisuuteen tutkimalla esimerkiksi ajatustesi vaikutusta tunteisiisi ja toimintaasi sekä muodostamalla tavoitteita, joita kohti toivot pääseväsi. Voimme myös tutkia elämänhistoriaasi ja sen mahdollisia vaikutuksia sinuun ja ihmissuhteisiisi nykyhetkessä.

Issues often worked with
Bipolar disorder Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Personal growth and development Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details