Home Page / Find Your Therapist / Jonna Rekiranta

Jonna Rekiranta

Psychological therapy Psychologist, No psychotherapeutic education
Helsinki,
Swedish Finnish
Customer Groups
Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Short-term
Availability
Weekend appointments Evening appointments Daytime appointments
This therapist is a licensed psychologist and healthcare professional. They are not, however, a licensed psychotherapist and thus not eligible for e.g. Kela’s psychotherapy reimbursements. Read More.
Olen psykologi ja työnohjaaja. Minulla on yli 15 vuoden kokemus työskentelystä eri ikäisten ja eri elämäntilanteessa olevien ihmisten kanssa. Tarjoan psykologin keskustelutukea sekä aikuisille että nuorille opiskelijoille. Tapaamiset toteutetaan videovälitteisesti.
Psychotherapeutic Orientation
  • No psychotherapeutic education
About me as a therapist

Olen psykologina läsnäoleva ja asiakasta tarkasti kuunteleva. Aitous, lämpö, välittömyys ja huumori ovat vahvoja ominaisuuksia minussa.
Vahvuuteni psykologina ovat monipuolinen työkokemukseni sekä utelias ja ennakkoluuloton mieli asiakkaan elämäntilanteita ja kokemuksia kohtaan.
Asiakas on aina oman itsensä paras asiantuntija, mutta psykologina voin olla kanssakulkija ja olla apuna kohti parempaa itseymmärrystä, itsemyötätuntoa ja omannäköistä elämää.

About my therapy sessions

Tapaamiset aloitetaan kartoittamalla ja jäsentämällä toiveita ja tavoitteitasi, minkä pohjalta yhteinen työskentely suunnitellaan. Välillä voi jo yksi tapaamiskerta auttaa, mutta usein tapaamisia voi tarvita 5-10 kertaa tai tarvittaessa enemmänkin. Työskentelytapani perustuu vahvasti keskusteluun, mutta toivoessasi voidaan tapaamisten välillä käyttää myös erilaisia pohdintatehtäviä.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Olen laillistettu psykologi ja työkokemusta minulla on yli 15 vuotta. Pisimpään olen työskennellyt lukioikäisten opiskelijoiden ja työikäisten aikuisten kanssa, mutta minulla on usean vuoden kokemus myös lasten ja perheiden kanssa työskentelystä.

Minulle tuttuja teemoja ovat esimerkiksi uupumuksen, vaativuuden, ihmissuhdepulmien, pelkojen sekä erilaisten kriisien ja traumojen kanssa työskentely, joista minulla on myös lisäkoulutusta.

Client group

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorien kanssa.

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details