Home Page / Find Your Therapist / Jonna Räisänen

Jonna Räisänen

In education Public health nurse, Cognitive
Helsinki,
Finnish
Customer Groups
Groups Couples Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Vastaanotolleni voit tulla monenlaisten huolenaiheiden kanssa. Voi olla ettet ole puhunut aiheesta aikaisemmin kenenkään kanssa, tai ratkaisua yrityksistä huolimatta ei ole löytynyt. Opiskelen tällä hetkellä kognitiiviseksi psykoterapeutiksi (valm. 12/22).
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
  • Couple therapy
Additional Training

Sexual therapeutic knowledge

About me as a therapist

Pidän erityisen tärkeänä arvona kunnioittaa asiakkaan yksilöllisyyttä ja hänen maailmankuvaansa, työssä otan aina huomioon asiakkaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin. Yksin ei tarvitse pysyä lujana ja pärjätä kun elämässä on meneillään haastavampi vaihe. Terapeuttina uskallan kohdata asiakkaan kipua ja olla kanssakulkijana rinnalla. Vastaanotolle voit tulla yksin tai yhdessä kumppanin/kumppaneiden kanssa.

About my therapy sessions

Työskentelen kognitiivisella työotteella, toki aina asiakkaan tarpeita ja toiveita kuunnellen. Terapiassa oleellista on luoda luottamuksellinen terapiasuhde, jossa asiakas kokee turvalliseksi kertoa, kokea ja tuntea myös niitä vaikeimpia asioita. Terapiassa pohdimme yhdessä tavoitteita, jotka jäsentävät työskentelyä ja joiden pohjalta valitaan sopivat työmenetelmät. Keskeistä yhteisessä työskentelyssä on pyrkiä lisäämään asiakkaan ymmärrystä itsestään tutkimalla ajatuksia, tunteita ja käyttäytymistä.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Personal growth and development Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation Sexual abuse Processing my past Sexual problems Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Diversity of Sexuality and Gender Pregnancy & birth
My professional background and knowledge

Seksuaaliterapeuttina olen erikoistunut seksuaalisuuden ja ihmissuhteiden haasteisiin. Vastaanotollani voidaan käsitellä muun muassa suorituspaineita, seksuaalisen nautinnon ja halun puuttumista, vastenmielisyyttä seksiä kohtaan sekä häpeän, riittämättömyyden ja syyllisyyden tunteita. Olen työskennellyt asiakkaiden kanssa paljon itsetuntoon ja kehosuhteeseen liittyvissä kysymyksissä. Myös addiktoitunut seksikäyttäytyminen, seksuaaliset toimintahäiriöt (erektio/orgasmihaasteet, herkkä/estynyt siemensyöksy) , rinnakkaissuhteet ja uskottomuus ovat vastaanotollani käsiteltyjä aiheita.

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details

Yksilöterapia 90€/45min, 135€/90min
Pariterapia 135€/90min