Home Page / Find Your Therapist / Johanna Saastamoinen

Johanna Saastamoinen

Educating psychotherapist, Master of Arts (Education), Cognitive behavior therapy (CBT)
Helsinki, Helsinki
Finnish
Customer Groups
Youth 13-17y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Short-term
Availability
Weekend appointments Daytime appointments
Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni, kun tarvitset apua haastavassa elämäntilanteessasi, ahdistuneisuus-, tai mielialaongelmiin, kehityksellisiin traumoihin tai tukea vanhemmuuteesi. Erityisesti sydäntäni lähellä on adoptoitujen ja adoptioperheiden tukeminen.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Terapeuttina olen lämmin ja kannustava. Olen valmis kuulemaan tarinasi ja minulle on tärkeää, että tulet kuulluksi ja ymmärretyksi juuri sellaisena kuin olet. Työskentelyotteeni on samaan aikaan kuunteleva ja aktiivinen. Autan sinua kohti tavoitteitasi määrätietoisesti, mutta en tiukkapipoisesti. Oon avarakatseinen ja hyväksyvä ja käytännön asioiden sopiminen sujuu kanssani joustavasti.

About my therapy sessions

Antamani hoito pohjautuu yksilölliseen huolelliseen arviointiin ja analyysiin ongelmistasi ja vahvuuksistasi. Käytän työssäni tutkimusnäyttöön pohjautuvia kkt-pohjaisia menetelmiä, tunnetyöskentelyä, tietoisuustaitoharjoittelua, itsehavainnointimentelmiä, altistusmenetelmiä sekä rentoutusmenetelmiä. Käytän See Far-korttityösketnelyä mm kehityksellisten traumojen hoidossa.

Issues often worked with
Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation Sexual abuse Processing my past Anger management Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Adoption & placement
My professional background and knowledge

Olen kouluttajapsykoterapeutti ja työskentelen kognitiivisen käyttäytymisterapian viitekehyksestä käsin. Olen käynyt mm. käyttäytymisanalyysin erikoitumiskoulutuksen sekä käynyt See Far- menetelmä koulutuksen.

Client group

Työskentelen pääasiallisesti aikuisasiakkaiden parissa ja myös nuoret ovat tervetulleita. Erityisenä kiinnostuksenkohteenani on kehitykselliset traumat sekä adoptoitujen ja adoptioperheiden tukeminen.

First session price

120.00

Regular session price

120.00

Pricing details

50 min. tapaaminen