Home Page / Find Your Therapist / Jarna Harju

Jarna Harju

In education Psychologist, Cognitive behavior therapy (CBT)
Tampere,
Finnish
Customer Groups
Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Short-term
Availability
Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen koulutukseltani psykologi, erityisopettaja ja kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeuttikoulutettava. Tarjoan koulutuspsykoterapiaa aikuisille ja nuorille erilaisissa elämän haasteissa ja solmukohdissa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
About me as a therapist

Terapeuttina olen positiivinen, lämmin ja helposti lähestyttävä. Pidän ensiarvioisen tärkeänä hyvää yhteistyösuhdetta ja luottamuksen syntymistä. Tavoitteenani on tukea asiakasta löytämään voimavaroja, uusia elämäntaitoja ja ratkaisuja kohti hänelle itselle merkityksellistä ja mielekästä elämää. Työskentelytapani on aktiivinen, asiakaslähtöinen ja joustava.

About my therapy sessions

Tapaamisten sisältö rakentuu tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Vastaanotolla tarkastelemme tunteitasi, ajatuksiasi ja toimintatapojasi. Kartoitamme myös keskeisimpiä haasteitasi sekä toiveitasi muutoksesta. Tavoitteet työskentelyllemme sovimme yhdessä. Työskentelyssäni hyödynnän monipuolisesti kognitiivisen käyttäytymisterapian menetelmiä tilanteeseesi parhaiten sopivalla tavalla.

Issues often worked with
Phobia/fear Treatment of physical illness Hurting yourself Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation Processing my past Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
First session price

63.00

Regular session price

63.00

Pricing details