Home Page / Find Your Therapist / Jarna Harju

Jarna Harju

In education Psychologist, Cognitive behavior therapy (CBT)
Etäyhteydellä koko Suomi, Etäyhteydellä koko Suomi
Tampere, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Children under 13y
Length of Therapy
Short-term
Availability
Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Tarjoan koulutuspsykoterapiaa aikuisille, nuorille ja lapsille erilaisissa elämän haasteissa ja solmukohdissa. Olen koulutukseltani psykologi, erityisopettaja ja kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeuttiopiskelija.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
About me as a therapist

Terapeuttina olen positiivinen, lämmin ja helposti lähestyttävä. Pidän ensiarvoisen tärkeänä hyvää yhteistyössuhdetta ja luottamuksen syntymistä. Tavoitteenani on tukea asiakasta löytämään voimavaroja, uusia elämäntaitoja ja ratkaisuja kohti merkityksellistä ja mielekästä elämää. Työskentelytapani on aktiivinen, asiakaslähtöinen ja joustava. Työskentelen mielelläni kaikenikäisten asiakkaiden kanssa.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Tapaamisten sisältö rakentuu asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Aluksi kartoitamme asiakkaan tilannetta, keskeisimpiä haasteita ja toiveita muutokselle. Vastaanotolla tarkastelemme myös tunteita, ajatuksia ja toimintatapoja. Tavoitteet työskentelylle sovimme yhdessä. Työskentelyssäni hyödynnän monipuolisesti kognitiivisen käyttäytymisterapian menetelmiä asiakkaan tilanteeseen parhaiten sopivalla tavalla.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping Treatment of physical illness
First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.