Home Page / Find Your Therapist / Janika Koistinen

Janika Koistinen

In education Master of Arts (Education), Cognitive behavior therapy (CBT)
Oulu,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Koulutuspsykoterapiaa ja keskustelutukea ahdistus ja mielialaoireiluun, elämän erilaisiin haasteisiin sekä vaikeiden elämänkokemusten käsittelyyn. Olen kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapiakoulutuksessa. Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri ja työskennellyt lastensuojelualalla.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
About me as a therapist

Olen helposti lähestyttävä ja otan asioita rohkeasti puheeksi. Kuuntelen myötuntoisesti ja läsnäollen. En tee tulkintoja, vaan kyselen ja pyrin myös siihen, että asiakas saa oivalluksia itsestään. Tärkeinä asioina psykoterapiassa pidän ennen kaikkea luottamuksellisuutta ja asiakkaan kunnioittamista. Pyrin siihen, että asiakas tunnistaa omat vahvuutensa ja saa voimavaransa käyttöön.

About my therapy sessions

Valitsen käyttämäni menetelmät jokaisen asiakkaan kohdalla yksilöllisesti, asiakasta kunnioittaen ja hänen kanssaan keskustellen. Osallistan asiakasta, pitämäni instunnot eivät ole ainostaan keskustelua. Käytän tietoisuutaitoharjoitteita ja kokemuksellisia menetelmiä, kuten kirjeiden kirjoittamista ja tuoliharjoituksia sekä karttoja. Käytän työssäni muun muassa hyväksymis-ja omistautumisterapian menetelmiä, tarvittessa trauman hoitomenetelmiä sekä hyödynnän altistusharjoituksia (in vivo ja mielikuva). Altistusharjoituksien avulla autan asiakasta kohtaamaan muun muassa haastavan menneisyyden kokemuksen ja sen herättämät tunteet. Altistusharjoituksia voidaan toteuttaa myös vastaanoton ulkopuolella, mikäli kärsit esimeriksi sosiaalisten tilanteiden peloista tai sinulla on pakko-oireilua.

Issues often worked with
Personal growth and development Bipolar disorder Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Anger management Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Low self-esteem Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Child welfare
My professional background and knowledge

Minulla on lähes kymmenen vuoden kokemus lastensuojelupuolen työskentelystä. Lisäksi minulla on kokemusta kouluttamisesta ja esimiestyöstä. Minulla on erityisosaamista kaltoinkohteluun liittyviin teemoihin liittyen. Olen työskennellyt niin aikuisten, lasten kuin nuortenkin kanssa.

Client group

Työskentelen nuorten 13-17-vuotiaiden ja aikuisten kanssa. Kiinostuksenani on etenkin ahdistuneisuushäiriöt, liiallinen vaativuus ja traumaattisten elämänkokemusten käsittelyssä tukeminen.

Additional information

Vastaanottoni sijaitsee psykoterapiakeskus Kompissa Oulussa. Mikäli Kompin ajanvarausjärjestelmässä ei löydy sinulle sopivaa aikaa, olethan suoraan yhteyksissä minuun sähköpostitse.

First session price

47.00

Regular session price

47.00

Pricing details

Lyhytterapia 5-25 käyntiä, kesto 45 min. 65 €
Tuki ja kriisikäynti 65 €
Minulla on käytössäni myös suojattu etäyhteys, joten terapia voidaan toteuttaa myös sen kautta