Home Page / Find Your Therapist / Jaana Kuivalainen

Jaana Kuivalainen

Psychotherapist, Nurse, Early interaction
Helsinki, Etu-Töölö
Finnish
Customer Groups
Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Weekend appointments
Olen varhaislapsuuden vuorovaikutuspsykoterapeutti, perhepsykoterapeutti ja työnohjaaja. Minulla on yli 25 v. työkokemus lapsiperheiden sosiaalipalveluissa ja lastenpsykiatriasta. Otan asiakkaita vuorovaikutuspsykoterapiaan ja perheterapiaan, lapset 0-10v. Myös raskausajan työskentely.
Psychotherapeutic Orientation
  • Early interaction
  • Family therapy
Additional Training

Supporting attachment Crisis and traumas

About me as a therapist

Vahvuuteni ovat monipuolinen työkokemus ja koulutus. Terapeuttina olen aktiivinen, käytännöllinen ja asioihin tarttuva. Työskentelyotteeni on rauhallinen, kaikkia perheenjäseniä kunnioittava ja erilaisia haasteita ymmärtävä. Pyrin yhdistämään teoriatiedon käytäntöön ja tarkastelen ilmiöitä laaja-alaisesti vanhemmuuden, lapsen, parisuhteen sekä ympäristön näkökulmasta.

About my therapy sessions

Varhaislapsuuden vuorovaikutuspsykoterapiassa on mahdollisuus raskausajan työskentelyyn sekä mahdollisuus työstää saatua vanhemmuutta ja vanhemmaksi kasvua suhteessa omaan lapseen ja nykytilanteeseen. Terapian painopiste on vanhemmuudessa sekä lapsen kehityksen tukemisessa. Perhepsykoterapiassa mahdollisuus käsitellä perheen vuorovaikutukseen liittyviä haasteita ja pulmia.
Menetelmänä on tutkia perheen vuorovaikutuksen dynamiikkaa sekä jokaisen perheenjäsenen yksilöllistä tapaa olla perheen osana.

Issues often worked with
Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anger management Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Personal growth and development
Areas of Specialization
Adoption & placement Pregnancy & birth Child welfare Seriously traumatized patients and dissociative disorders
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt Ensi -ja turvakodissa 3v, lapsiperheiden sosiaalipalveluissa 17v ja lastenpsykiatriassa 7,5v. Viimeiset 2,5v olen työskennellyt ja edelleen työskentelen HUS /Hyks pikkulapsipsykiatriassa.
Ammatillinen erityisosaaminen perustuu psykoterapiakoulutuksiin ja pitkään työkokemukseen. Päivitän osaamistani vuosittain mm. varhaiseen vuorovaikutukseen, kiintymyssuhteisiin, vanhemmuuteen ja traumoihin liittyvillä koulutuksilla.
Olen toiminut myös työnohjaajana ja kouluttajana em. teemoissa.

Client group

Raskausajan työskentely, vanhemmuus ja pikkulapsivaiheen työskentely 0-5v. Lapsen kehitykseen liittyvät kysymykset ja haasteet.
Sijaisperheiden kanssa työskentely kuuluu myös vahvuuksiini.

First session price

85.00

Regular session price

85.00

Pricing details