Jaana Blom

Psychological therapy Psychologist, Integrative
Helsinki, Kaisaniemi
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist is a licensed psychologist and healthcare professional. They are not, however, a licensed psychotherapist and thus not eligible for e.g. Kela’s psychotherapy reimbursements. Read More.
Olen psykologi ja sertifioitu liikunta- ja urheilupsykologi. Olen tällä hetkellä integratiivinen psykoterapiakoulutettava (2018-2021), joten minulla ei vielä ole KELA-pätevyyttä. Tarjoan psykologin tuki- ja kriisikäyntejä sekä koulutuspsykoterapiahoitoja.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
  • Psychodynamic
Additional Training

Music therapy

About me as a therapist

Työskentelytapani on joustava, asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiva. Terapeuttina olen empaattinen ja keskeisinä arvoinani ovat asiakkaan kunnioittaminen ja aito kohtaaminen. Riippuen asiakkaan tavoitteesta ja prosessin vaiheesta osallisuuteni ja aktiivisuuteni määrä vaihtelee paljon tilaa asiakkaan omalle pohdinnalle antavasta tilanteen aktiiviseen selvittämiseen ja jäsentämiseen.

About my therapy sessions

Asiakkaan toiveet ja tarpeet luovat raamit työskentelylle. Asiakkaan itseymmärryksen lisääntyminen asioiden yhteisen pohdinnan ja tutkimisen myötä toimivat pohjana tälle työskentelylle. Vaikka pääpaino onkin yhteisessä pohdinnassa, saatan joskus tarjota asiakkaalle myös erilaisia kotitehtäviä. Riippuen asiakkaan huolesta ja tavoitteista keskustelujen sisällöt vaihtelevat hyvinkin rajatuista aihealueista asiakkaan koko elämänhistorian tutkimiseen.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Processing my past Challenging life situation Personal growth and development
My professional background and knowledge

Olen psykologiliiton sertifioima liikunta- ja urheilupsykologi. Olen lisäksi suorittanut kolmivuotisen laaja-alaisen musiikkiterapeutin ammattitutkinnon (2008). Tällä hetkellä opiskelen Helsingin yliopistossa integratiivisessa psykoterapeuttikoulutuksessa.

Client group

Minulla on kokemusta erityisesti nuorten ja nuorten aikuisten ahdistuneisuus- ja masentuneisuusoireilun hoidosta. Myös vanhemmuuden haasteet ja elämänkriisit ovat lähellä sydäntäni. Erityisasiantuntemusta löytyy myös sekä suorituskyvyn kohentamisesta niin urheilussa kuin työelämässä tai opinnoissa että elämäntapamuutoksiin liittyvissä kysymyksissä.

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details

Koulutuspsykoterapia 70€.