Home Page / Find Your Therapist / Ilona Parviainen

Ilona Parviainen

Psychological therapy Psychologist, Other
Videotapaaminen,
Helsinki, Kallio
English Finnish
Customer Groups
Couples Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist is a licensed psychologist and healthcare professional. They are not, however, a licensed psychotherapist and thus not eligible for e.g. Kela’s psychotherapy reimbursements. Read More.
Olen myötätuntoiseen kohtaamisen voimaan uskova psykologi ja tuleva seksuaaliterapeutti. Minulla on erityistä osaamista seksuaalisen halun ja nautinnon, suorittamisen, itsekriittisyyden ja työuupumuksen teemoihin. Autan sinua löytämään voimasi ja vapautumaan seksuaalisuuteen liittyvistä lukoista.
Psychotherapeutic Orientation
  • Other
Additional Training

Sexual therapeutic knowledge

About me as a therapist

Seksuaaliterapiassa tärkein tehtäväni on luoda luottamuksellinen ja turvallinen ilmapiiri, jossa sinulla / teillä on lupa tutkia seksuaalisuuteen vaikuttaneita kokemuksia, haasteita, voimavaroja ja toiveita. Jokaisella ihmisellä on oma seksuaalisuus, elämänmuutokset ja erilaiset elämänvaiheet vaikuttavat jollain tavalla myös seksuaalisuuteen. Jos oman seksuaalisuuden tutkailu on jäänyt muun varjoon, suosittelen lämpimästi varaamaan sille aikaa. Aivan kuten huolehdimme fyysisestä ja psyykkisestä hyvinvoinnista, uskon myös seksuaalisen hyvinvoinnin kaipaavan säännöllistä huomiota ja tekoja. Seksuaalisuuteen liittyvä tutkimusmatka voi tuoda paljon iloa, itsetuntemusta ja hyvinvointia myös muille elämänalueille.

Minulla on monipuolista työkokemusta työterveyspsykologina, coachina, kouluttajana ja seksuaalineuvojana. Olen työurani aikana huomannut, jokaisessa tilanteessa on aina toivoa ja hyvinvointi lisääntyy pienin askelin. Valmistun joulukuussa 2021 seksuaaliterapeutiksi.

About my therapy sessions

Tapaamisten sisältö muodostuu sinun tarpeidesi mukaan. Alussa kartoitamme tilannettasi ja valitsemme työskentelyn kohteeksi sinulle merkitykselliset teemat. Voimme käsitellä oman seksuaalisuuden, nautinnon ja halun löytämistä, vaikeita seksuaalisuuteen tai seksiin liittyviä ajatuksia, tunteita tai kokemuksia. Yhdessä voimme löytää keinoja häpeästä vapautumiseen, muuttaa seksin toimimattomia käsikirjoituksia, harjoitella rajojen asettamista ja löytää uutta yhteyttä kehoon. Voimme käsitellä suhteisiin liittyviä teemoja (halujen eriparisuutta, suhdetaitoja ja seksistä puhumista), suuntautumiseen tai sukupuoleen liittyviä kysymyksiä.

Kuuntelen sinua tarkasti ja aktiivisesti, hyväksyn sinut täysin sellaisena kuin olet, esitän aiheeseen liittyviä näkökulmiani ja teemme tarvittaessa sopivia harjoituksia tai kotitehtäviä. Tapaamiset vastaanotollani Helsingissä tai etänä, lämpimästi tervetuloa yksin tai kumppanisi/kumppaniesi kanssa!

Issues often worked with
Sexual problems Gender or Sexual-Identity Questions Relationship problems Sexual abuse Personal growth and development
Areas of Specialization
Diversity of Sexuality and Gender
My professional background and knowledge

Olet tervetullut myös työterveyspsykologin vastaanotolleni Helsinkiin Kallioon, ajanvaraukset ja hinnasto https://www.terveystalo.com/fi/References/Specialist/?Specialist=44668&Name=Ilona-Parviainen

Additional information

Vapaita aikoja saatavilla, kannattaa ottaa yhteyttä jos kalenterissa näkyvät avoimet ajat eivät sovi.

First session price

70.00

Regular session price

90.00

Pricing details

Yksilötapaamiset 45min - tutustumiskäynti 70e, jatkokäynnit 90e
Paritapaamiset 90min - tutustumiskäynti 110e, jatkokäynnit 140e

Tapaamiset vastaanotollani Helsingin Kalliossa Alppikatu 2 B tai etänä