Home Page / Find Your Therapist / Ilkka Tuomi

Ilkka Tuomi

In education Psychologist, Cognitive behavior therapy (CBT)
Helsinki, Hakaniemi
Finnish English
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y
Length of Therapy
Short-term
Availability
Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen peruskoulutukseltani psykologi, vastaanottoni sijaitsee KKT-keskus Arvossa Helsingissä. Vastaanotolla autan sinua jäsentämään elämäntilannettasi, siihen liittyviä ongelmia sekä tunnistamaan voimavaratekijöitä. Etsimme yhdessä sinulle sopivia keinoja ongelmiesi helpottamiseksi.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
About me as a therapist

Olen työntekijänä avoin, empaattinen ja kannustava. Pyrin luomaan arvostavan ja turvallisen tilan kaikenlaisten ajatusten ja tunteiden kohtaamiseen ja niiden tarkasteluun. Olen vuorovaikutuksessa aktiivinen, mutta etenemme sinun tahtiisi. Hyvän yhteistyösuhteen rakentaminen on mielestäni tärkeää ja otan myös mielelläni palautetta vastaan toiminnastani.

About my therapy sessions

Aluksi kartoitamme yhdessä tilannettasi ja sovimme sinulle sopivista tavoitteista. Työskentely voi painottua esimerkiksi omien ajatustapojen ja tunteiden tunnistamiseen ja työstämiseen, uusien toimintatapojen kokeilemiseen tai harjoitteluun, itsemyötätunnon vahvistamiseen tai kokemuksellisten harjoitteiden tekemiseen. Käytän työskentelyn pohjana kognitiivisen käyttäytymisterapian (KKT) sekä hyväksymis- ja omistautumisterapian (HOT) tutkimusnäyttöön perustuvia ja toimiviksi havaittuja menetelmiä.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Difficulty sleeping Personal growth and development Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Processing my past Sexual problems Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Olen taustakoulutukseltani psykologian maisteri (PsM) ja olen tällä hetkellä kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeuttikoulutuksessa. Työskentelen lisäksi työterveyspsykologina, joten työelämään ja uupumukseen liittyvät haasteet ovat minulle erityisen tuttuja. Minulla on työkokemusta myös kuntoutuspsykologin työstä, jossa kohtasin mm. vakavista fyysisistä sairauksista ja kivuista kärsiviä ihmisiä. Voin auttaa sinua vaikeassa elämäntilanteessa, elämän muutosvaiheessa, kriisissä tai jos kärsit esimerkiksi masennuksesta, ahdistuksesta, peloista tai jännittämisestä, paniikkioireilusta, pakko-oireista, uniongelmista, stressistä tai uupumuksesta.

Additional information

Tarjoan lyhytkestoista, noin 5-30 käynnin terapiaa. Tapaamiseni eivät ole KELA-korvattavia. Työskentelen myös englanniksi.

First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details