Home Page / Find Your Therapist / Heidi Mielikäinen

Heidi Mielikäinen

In education Bachelor of Social Services, Cognitive behavior therapy (CBT)
Kuopio, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi,
Kuopio, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Children under 13y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Tarjoan kuuntelevaa ja myötätuntoista psykoterapiaa aktiivisessa vuorovaikutuksessa. Kunnioitan asiakkaan omia näkemyksiä ja arvoja elämässään, joiden mukaisesti pyrimme yhteistyössä löytämään haluttua muutosta tukevia keinoja elämää haastaviin asioihin ja oireisiin.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
About me as a therapist

Tarjoan kuuntelevaa ja myötätuntoista psykoterapiaa aktiivisessa vuorovaikutuksessa. Kunnioitan asiakkaan omia näkemyksiä ja arvoja elämässään, joiden mukaisesti pyrimme yhteistyössä löytämään haluttua muutosta tukevia keinoja elämää haastaviin asioihin ja oireisiin. Etenen asiakkaan tahtisesti, lempeästi haastaen, pyrkimyksenä löytää ja ottaa käyttöön uusia auttavia näkökulmia ja toimintamalleja sekä vahvistaa voimavaroja. Vahvuuteni on luoda turvallinen ja luottamuksellinen yhteistyösuhde, joka on psykoterapian vaikuttavuuden kannalta yksi keskeisimmistä tekijöistä.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Suuntaukseni on kognitiivinen käyttäytymisterapia, jonka mukaisia menetelmiä käytän työskentelyssä asiakkaan tilanteen ja tavoitteiden mukaisesti. Voimme esimerkiksi tarkastella miten menneisyytesi vaikuttaa tänä päivänä, harjoitella ahdistuksen hallintakeinoja tai pohtia ihmissuhteita ja niiden merkitystä. Lasten kanssa voimme esimerkiksi oppia lisää tunteista ja tunteiden säätelystä tai nuorten kanssa työstää sosiaalisen jännittämisen vähenemistä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Anxiety towards social situations Panic attacks Processing my past Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Työhistoriani myötä minulla on monipuolista kokemusta lasten, nuorten ja vanhempien kanssa työskentelystä perhesosiaalityössä ja lastensuojelun laitoksissa. Työskentelen mielelläni myös nuorempien asiakkaiden kanssa sekä vanhemmuuteen ja perheen sisäisiin haasteisiin liittyvissä teemoissa. Tuen mielelläni aikuisten työssäjaksamista sekä sote-alan ammattilaisia työnohjauksellisesti.

Client group

Työskentelen lähi- ja etävastaanotolla aikuisten yli 18-vuotiaiden kanssa sekä lähivastaanotolla 7-18-vuotiaiden lasten ja nuorten kanssa. Otathan yhteyttä minuun sähköpostitse heidi.mielikainen@terapiatalonoste.fi ja kerrot lyhyesti tilanteestasi, jos olet tulossa pitkäkestoisen psykoterapian tutustumiskäynnille (Kelan kuntoutuspsykoterapia). Yksittäiset konsultaatiot ja lyhytterapiakäynnit (n. 1-20 kertaa) voit varata suoraan ajanvarauskalenterista. Voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse myös, jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa ajanvarauskalenterista.

First session price

95.00

Regular session price

95.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.