Home Page / Find Your Therapist / Hanna Heinonen

Hanna Heinonen

In education Psychologist, Cognitive
Etäyhteyksillä koko Suomi,
Kajaani, Keskusta
English Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Weekend appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen psykologi ja kognitiivis-integratiivisen psykoterapeuttikoulutuksen loppuvaiheen opiskelija. Asiakaslähtöisesti mietimme yhdessä toiveita elämän muutokselle tai apua psyykkisiin ongelmiin. Läsnäoleva tapa toimia on yksi tapa välittää myös tietoisuustaitojen harjaantumista.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
  • Integrative
About me as a therapist

Minulle on tärkeää läsnäoleva ja myötätuntoinen tapa olla vuorovaikutuksessa. Korostan sitä, mitä konkreettisia toiminnan muutoksia voi tehdä elämässä ja tärkeää on oman toimijuuden lisääntyminen elämässä. Autan asiakasta vahvistamaan niitä asioita tai puolia, jotka ovat toimivia tai tuovat hyvää oloa ja iloa elämässä. Pidän toiminallisista ja aktivoivista menetelmistä, joita voidaan tarpeen mukaan käyttää.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Tapaamisissa muodostetaan ensin yhteistä jaettua käsitystä siihen, mitkä ovat tyytymättömyyttä tai huonoa oloa tuottavia tai ylläpitäviä tekijöitä nykyelämässä. Tämän pohjalta lähdetään työskentelemään yhdessä asetettujen tavoitteiden mukaisesti asiakaslähtöisesti ja joustavasti. Tavoitteet voivat myös muuttua terapian aikana. Terapian tarkoituksena on tukea muutosta omassa elämässä.

Työskentelytapani on joustavasti ja integratiivisesti valita eri terapiamenetelmiä käyttäen mm. skeematyöskentelyä, hyväksymis- ja omistautumisterapian menetelmiä, myötätuntosuuntautunutta näkökulmaa, tietoisuustaitomenetelmiä, tunnetyöskentelyä sekä käyttäytymistä aktivoivia menetelmiä. Työskentelyote on kokemuksellinen ja toiminnallinen. Terapiassa tehdään usein kokemuksellisia harjoitteita. Terapiatapaamisten välillä on suositeltavaa myös harjoitella terapiassa käytyä asioita tai tehdä esim. kotitehtäviä.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Psychotic disorders Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Sexual problems Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Olen valmistunut psykologiksi vuonna 2007 Tampereen yliopistosta. Minulla on kokemusta työskennellä lasten, nuorten ja aikuisten kanssa. Minulla on kriisityöskentelystä kokemusta muutaman vuoden ajalta kriisityöryhmässä ollessani. Tällä hetkellä olen kognitiivis-integratiivisessa psykoterapiakoulutuksessa opintojen ollessa loppuvaiheessa.

First session price

50.00

Regular session price

50.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.