Home Page / Find Your Therapist / Eeva Maijala

Eeva Maijala

In education Master of Arts (Education), Cognitive behavior therapy (CBT)
Tampere, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Children under 13y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Tarjoan koulutuspsykoterapiaa läsnäolevalla, kannustavalla ja myötätuntoisella otteella. Tavoitteenani on lämmin, aito ja arvostava kohtaaminen. Mietitään yhdessä arkea helpottavia ja hyvinvointia tukevia ratkaisuja. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
Additional Training

Neuropsychiatric coach

About me as a therapist

Tarjoan koulutuspsykoterapiaa läsnäolevalla, kannustavalla ja myötätuntoisella otteella niin nuorille kuin aikuisillekin. Taustaltani olen pitkän kokemuksen omaava erityisopettaja, ja lisäksi minulla on ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja -täydennyskoulutus sekä luokanopettajan että lastentarhanopettajan koulutukset. Lasten, nuorten ja perheiden tukemiseen sekä hyvinvointiin liittyvät asiat ovat niin vahvuusalueitani, kuin myös lähellä sydäntäni. Puoleeni voi kääntyä kuitenkin kaikenlaisten elämää kuormittavien asioiden merkeissä. Mietitään yhdessä arkea helpottavia ja hyvinvointia tukevia ratkaisuja.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Opiskelen kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutiksi ja asiakastyössä käytän koulutukseeni kuuluvia menetelmiä sekä harjoituksia. KKT on tavoitteellista toimintaa. Olen aktiivinen terapiaprosessin aikana, mahdollistaen kuitenkin tilaa asiakkaan omalle työskentelylle ja oivalluksille. Yhdessä asiakkaan kanssa kartoitamme asioita, joiden vuoksi vastaanotolle on hakeuduttu ja mietimme tavoitteet sekä terapian keston. Minulla on yliopiston kautta säännöllinen työnohjaus, joka tukee työskentelyäni. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Phobia/fear Processing my past Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Neuropsychiatric patients
First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.