Armi Helin

In education Nurse, Couple therapy
Videovastaanotto, koko Suomi
Oulu,
Finnish
Customer Groups
Elderly over 67y Families Couples Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Tarjoan koulutusterapiaa osana perhe- ja pariterapiaopintojani(valm. 2024). Koulutukseltani olen kätilö ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Minulla on pitkä työkokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä perheiden kanssa tehtävästä työstä. Yksilökäynnit myös mahdollisia.Ota rohkeasti yhteyttä!
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Family therapy
About me as a therapist

Minulle on tärkeää kohdata asiakkaani kokonaisvaltaisesti ja kiireettömästi. Terapeuttina olen myötätuntoinen, kuunteleva ja avarakatseinen. Pidän tärkeänä saavuttaa turvallinen ja luottamuksellinen ilmapiiri vastaanotolla, jotta uskallat lähteä työskentelemään omien kipukohtien ja elämän haasteiden kanssa omien voimavarojesi mukaisesti. Terapiassa on tärkeää, että asiakkaani tulevat kuulluksi ja ymmärretyksi.

Huom! Yhteydenotot ohjautuvat Terveytesi Klinikan sivustolle, josta voit ajanvarauksesta valita haluamasi palvelun

About my therapy sessions

Käynnit alkavat tutustumiskäynnillä, jossa kuulen millaisia haasteita teillä elämässä on ja millaisia tavoitteita ja toiveita teillä on terapialle. Käynnillä arvioidaan myös terapian oikea-aikaisuutta ja voitte päättää olisinko teille sopiva terapeutti. Työskentelytapani on integratiivinen ja dialoginen eli käynneillä sovelletaan erilaisia terapiasuuntauksia kuhunkin tilanteeseen sopivaksi ja huomioiden asiakkaan yksilölliset tarpeet. Käynnit ovat pääasiallisesti keskusteluterapiaa, mutta käynteihin voi liittyä tarpeen mukaan erilaisia tehtäviä ja harjoitteita.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Personal growth and development Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Subtance abuse/addiction Relationship problems
Areas of Specialization
Pregnancy & birth Child welfare
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt yli 20 vuoden ajan mielenterveys- ja päihdetyössä avohoidossa. Työhöni on kuulunut eri ikäisten asiakkaiden hoidon tarpeen arviointia, pitkäkestoista hoitotyötä sekä ennaltaehkäisevää , kuntouttavaa ja haittoja vähentävää päihdetyötä. Olen jo aiemmin opiskellut kaksivuotisen perheterapiakokonaisuuden. Viime vuosina työhöni on liittynyt osallisuus lasten, nuorten ja perheiden palveluissa toimimiseen, perhekeskeinen työ ja erityisesti raskaana olevien ja puolisoiden sekä lapsiperheiden kanssa työskentely.

Client group

Työskentelen täysi - ikäisten kanssa, perheterapiakäynneillä lapset ja nuoret voivat sopimuksen mukaan olla mukana käynneillä. Yksilökäynnit myös mahdollisia.

First session price

58.00

Regular session price

70.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta eri palveluille näkyy Terveytesi Klinikan hinnastossa