Armi Helin

In education Nurse, Couple therapy
Oulu, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Tarjoan koulutusterapiaa osana perhe- ja pariterapiaopintojani (valm. 2024). Koulutukseltani olen kätilö ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Minulla on pitkä työkokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä perheiden kanssa tehtävästä työstä. Koulutusterapeuttina saan työnohjausta työskentelyyni.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Family therapy
About me as a therapist

Minulle on tärkeää kohdata asiakkaani kokonaisvaltaisesti ja kiireettömästi. Terapeuttina olen myötätuntoinen, kuunteleva ja avarakatseinen. Pidän tärkeänä saavuttaa turvallinen ja luottamuksellinen ilmapiiri vastaanotolla, jotta asiakkaana uskallat lähteä työskentelemään vaikeidenkin asioiden ja tunteiden äärellä omien voimavarojesi mukaisesti ja tulet kohdatuksi tasavertaisena puolisosi kanssa.

About my therapy sessions

Käynnit alkavat tutustumiskäynnillä, jossa kuulen millaiset haasteet ovat tuoneet teidät terapiaan ja millaisia tavoitteita ja toiveita teillä on terapialle. Työskentelyn pituus ja tavoitteet määritellään yhdessä. Käynnillä arvioidaan myös terapian oikea-aikaisuutta ja voitte päättää olisinko teille sopiva terapeutti. Työskentelytapani on integratiivinen ja dialoginen eli käynneillä sovelletaan erilaisia terapiasuuntauksia kuhunkin tilanteeseen sopivaksi ja huomioiden asiakkaiden yksilölliset tarpeet. Työskentelyssä liikutaan elämänhistoriassa tapahtuneiden merkityksellisten asioiden ja nykyhetken tapahtumissa sekä tutkien omaa vointia ja voimavaroja ja elämäntilannetta. Käynnit ovat pääasiallisesti keskusteluterapiaa, mutta käynteihin voi liittyä tarpeen mukaan erilaisia tehtäviä ja harjoitteita.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Anger management Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Personal growth and development Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Pregnancy & birth Child welfare
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt yli 20 vuoden ajan mielenterveys- ja päihdetyössä avohoidossa. Työhöni on kuulunut eri ikäisten asiakkaiden hoidon tarpeen arviointia, pitkäkestoista hoitotyötä sekä ennaltaehkäisevää , kuntouttavaa ja haittoja vähentävää päihdetyötä. Olen jo aiemmin opiskellut kaksivuotisen perheterapiakokonaisuuden. Viime vuosina työhöni on liittynyt osallisuus lasten, nuorten ja perheiden palveluissa toimimiseen, perhekeskeinen työ ja erityisesti raskaana olevien ja puolisoiden sekä lapsiperheiden kanssa työskentely.

Client group

Työskentelen täysi - ikäisten kanssa, perheterapiakäynneillä lapset ja nuoret ovat sovitusti käynneillä mukana. Yksilökäynnit myös mahdollisia, jolloin myös työskentely perheterapeuttisesta viitekehyksestä. Yhteyttä minuun voi ottaa erilaisissa parisuhdehaasteissa kuten ristiriitojen, vanhemmuuden, lapsettomuuden, jaksamisongelmien, mielenterveydellisten häiriöiden, väkivallan, perheenjäsenen sairastamisen tai erotilanteiden haasteissa.

First session price

45.00

Regular session price

60.00

Pricing details

Lisätiedot hinnoittelusta ja ajanvaraus PlusTerveys Tunne Oulu nettiajanvaraus tai asiakaspalvelu p. 041 731 3077 . Myös yhteydenoton kautta tmiarmihelin @outlook.com.