Home Page / Find Your Therapist / Arja Hämäläinen

Arja Hämäläinen

Psychotherapist, Other, Psychodynamic
Joensuu, Keskusta
Kitee, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Children under 13y Groups
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments Weekend appointments
Olen psykoterapeutti/taidepsykoterapeutti. Tarjoan yksilö- ja ryhmäpsykoterapiaa sekä vanhempainohjausta. Psykoterapia voi olla lyhyt- tai pitkäkestoinen, riippuen asiakkaan tarpeista ja tavoitteista. Otan vastaan lapsia, nuoria, aikuisia ja perheitä
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychodynamic
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Art therapy

About me as a therapist

Minulla on 20.n vuoden työkokemus lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä kanssa työskentelystä. Työotteeni on tutkiva, keskustelupainotteinen, metaforia hyödyntävä, asiakasta tukeva, tunteita huomioiva ja tilaa antava.

Elämässä voi tulla eteen tilanteita, joiden avaamiseen tarvitaan ammattilaisen apua. Syynä voi olla: yllättävät elämänkriisit, vaikeudet arjen hallinnassa, ihmissuhteissa, opiskelussa, vanhemmuudessa, nuorten itsenäistyminen/irtaantuminen tai mielialaongelmat. Usein jo muutama psykoterapeutin tapaaminen kriisitilanteessa auttaa näkemään valoa. Toisinaan kokemus avusta antaa rohkeutta lähteä työstämään myös pidempään mieltä painaneita asioita. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää Sinulle tärkeistä asioista, joissa voin auttaa. Hyvä mielenterveys on voimavara, joka auttaa nauttimaan elämästä sen kaikessa kauneudessaan.

About my therapy sessions

Psykodynaamisen yksilöterapian tavoitteena on lisätä kykyä tunnistaa ja käsitellä omia tunteita, sisäisiä ristiriitoja sekä ongelmia. Hoidon tavoitteena on löytää keinoja oman elämän hallintaan sekä ongelmien vaikeuksien käsittelyyn ja tätä kautta vapauttaa sisäisiä voimavaroja myönteiseen kasvuun ja kehitykseen.
Terapeuttisen työn pääpaino ei ole lapsuuden kokemusten analysoinnissa vaan nykyhetken tapahtumissa ja nykyisissä ihmissuhteissa. Menneisyyden kokemusten kautta pyritään kyllä ymmärtämään nykyisiä ihmissuhteita ja tunnetiloja.Kuvallisten mielikuvien tutkimisen kautta saadaan lisäsyvyyttä itsetutkisteluprosessiin.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Personality disorders
Areas of Specialization
Multiculturalism / immigrants
First session price

60.00

Regular session price

57.60

Pricing details