Home Page / Find Your Therapist / Annette Nyholm

Annette Nyholm

Educating psychotherapist, Master of Political Sciences, Solution-oriented
Porvoo, Porvoo keskusta
Swedish Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Olen psykoterapeutti (ET, kouluttajapsykoterapeutti (VET)). Suuntaukseni on ratkaisukeskeinen mutta käytän myös luovasti muita oppimiani menetelmiä. Pohjakoulutukseni on sosionomi ja sosiaalipsykologi. Jag erbjuder terapi också på svenska.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Työskentelytapani on asiakaslähtöinen, voimavarakeskeinen, asiakasta kunnioittava, luottamuksellinen, vuorovaikutuksellinen, positiivinen ja luova. Keskityn asiakkaitteni kanssa nykyhetkeen ja hyvän tulevaisuuden luomiseen menneisyyttä unohtamatta. Otan vastaan nuoria 16+ ja aikuisia elämän kriisitilanteissa ja erilaisten mielenterveyden haasteiden kohdatessa.

About my therapy sessions

Istunnolla käytän erilaisia ratkaisukeskeisiä ja myös muita menetelmiä keskustelun tukena. Tärkein on luottamuksellinen ja turvallinen kommunikaatio terapeutin ja asiakkaan välillä. Erilaisia harjoituksia ja tehtäviä tehdään asiakkaan mieltymyksien mukaisesti jos asiakas niin toivoo. Joskus yksikin istunto riittää käsillä olevan tilanteen ratkaisemiseksi, joskus terapiassa käydään vuosia .

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Sexual problems Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Psykoterapian lisäksi olen tehnyt pitkän uran nuorten (15-19-v) ja aikuisten opettajana ja ohjaajana.

Client group

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa. Myös parit ovat tervetulleita.

First session price

110.00

Regular session price

110.00

Pricing details

Hinnat voivat vaihdella eri asiakasryhmissä.