Home Page / Find Your Therapist / Anne Lukkarila

Anne Lukkarila

Psychotherapist, Licentiate of Psychology, Family therapy
Vantaa, Myyrmäki
Finnish
Customer Groups
Families Couples Children under 13y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni yksin, parina tai perheenä. Voit tulla, kun tarvitset yksittäistä neuvoa, lyhytkestoista keskusteluapua tai pidempikestoista terapiaa. Olen sairaanhoitaja, psykologi ja perhepsykoterapeutti. Opiskelen parhaillani myös paripsykoterapeutiksi.
Psychotherapeutic Orientation
  • Family therapy
  • Couple therapy
Provided KELA Services

Kela intensive medical rehabilitation (families)

Additional Training

Supporting attachment Crisis and traumas

About me as a therapist

Olen rauhallinen ja kannustava terapeutti. Pyrin antamaan asiakkailleni paljon tilaa ja keskustelu on yhdessä pohtimista ja tutkimista. Kuljen rinnalla, tarvittaessa ohjaan, annan kotitehtäviä, olen asiakkaani ajattelun tukena tilanteen ja asiakkaan tarpeitten mukaisesti. Olen myös joustava ja tarpeen vaatiessa puhun suoraan, kuitenkin aina asiakkaitani kunnioittaen ja arvostaen. Olen myös ehdottoman luotettava, on tärkeää, että asiakkaani voivat kokea, että ovat täysin turvassa.

About my therapy sessions

Psykoterapeuttinen keskustelu, ohjaus ja neuvonta ovat pääasiallisia menetelmiä, lisäksi kotitehtäviä ja harjoituksia tilanteen mukaan. Työskentely alkaa yhteisellä tavoitteen asettelulla terapialle, terapian edetessä tavoitteiden toteutumista arvioidaan ja työskentelyn hyödyllisyydestä keskustellaan. Yhdessä voimme tehdä esim. sukupuuta tai muita kuvallisia tehtäviä jäsentämään omaa lähiympäristöä tms. Lisäksi rentoutusharjoitukset ovat mahdollisia.

Issues often worked with
Personal growth and development Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Processing my past Feeling bad Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Pregnancy & birth
My professional background and knowledge

2-vuotinen varhaisen vuorovaikutuksen täydennyskoulutus (Therapeia-säätiö)
1-vuotinen kognitiivis-analyyttinen psykoterapian perusteet -koulutus (Suomen kognitiivis-analyyttinen yhdistys)
25 vuoden työkokemus lasten ja perheiden psykologina ja 10 vuoden työkokemus perhepsykoterapeuttina julkisissa ja yksityisissä palveluissa.
Laaja ja pitkäaikainen kokemus varhaisen vuorovaikutuksen kentästä (raskaus- ja vauvaperheaika) neuvolapsykologina ja terapeuttisessa vauvaperhetyössä.

First session price

135.00

Regular session price

135.00

Pricing details

lisäksi tulee toimistomaksu (lääkäriaseman)