Home Page / Find Your Therapist / Anne Kuosmanen
In education Psychiatric staff nurse, Cognitive behavior therapy (CBT)
Kuopio,
Kuopio,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen psykiatrinen sairaanhoitaja, auktorisoitu seksuaalineuvoja ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Minulla on kokemusta mm. erikoissairaanhoidosta ja päihdetyöstä. Olen perehtynyt masennuksen, ahdistuksen ja elämänkriisien hoitoon.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
Additional Training

Neuropsychiatric coach

About me as a therapist

Terapeuttina olen lämmin, kuunteleva, aktiivinen ja jokaisen erilaisuutta kunnioittava. Valmistun 25.11.23 psykoterapeutiksi, viitekehyksenä kognitiivinen käyttäytymisterapia. Työskentelyäni ohjaa tutkiva ja asiakkaan elämänhistoriasta kiinnostunut työote ja tulevaisuuteen suuntautuneisuus. Minua on kuvattu rauhalliseksi ja myötätuntoiseksi terapeutiksi, huumorintajua sekä positiivisuutta unohtamatta. Neuropsykiatriset häiriöt ja niihin liittyvät tunnesäätelyn ongelmat ovat sydäntäni lähellä.

About my therapy sessions

Terapia perustuu tavoitteelliseen yhteistyösuhteeseen, jossa rakennetaan toimivampia ja joustavampia selviytymiskeinoja. Menetelminä voivat olla esim. tietoisuustaito harjoitukset, arvotyöskentely, käyttäytymisanalyysi ja hyväksymis-ja omistautumisterapian menetelmät. Erityisenä kiinnostuksen kohteenani ja osaamisalueena ovat neuropsykiatriset häiriöt.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Bipolar disorder Pain related difficulties Neuropsychiatric patients Obsessive-compulsive disorders Psychotic disorders Pregnancy & birth Diversity of Sexuality and Gender
First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details